Hollanda Günlüğü: 2 Temmuz 2005 Cumartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
Hollanda Günlüğü: 2 Temmuz 2005 Cumartesi
Hollanda Günlüğü: 2 Temmuz 2005 Cumartesi

2005-2006 sezonunu Haziran günüFlorya Metin Oktay Tesisleri`nde açan ve çalışmalarını 5 gün boyunca İstanbul`da sürdüren Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için 1 Temmuz Cuma günü Hollanda`ya hareket etti.

Dün 17:30'da Amsterdam'da taraftarların büyük bir coşku ile karşıladığı Galatasaray Kafilesi 15 gün süreyle kamp yapılacak olan Hoenderloo'daki Golden Tulip Victoria Hotel'e yerleşti.

Avrupa'da birçok kulübün yaz kamplarında birinci tercihi olan bölgede yer alan Golden Tulip Hotel Victoria'da futbol sahası otelin sınırları içinde.

Hollanda'daki çalışmalarına bu sabah yaptığı antrenmanla başlayan Galatasaray'da kamp kadrosunda yer alan tüm futbolcular çalışmada yer aldı. Teknik Direktor Eric Gerets ve antrenörler R. Stumpf ve Erdal Keser yönetimindeki antrenman 90 dakika sürdü. Antrenmanı Galatasaray Spor Kulubu 2. Başkanı Ergün Gürsoy da takip etti.

Fizik kondüsyon ağırlık çalışmada futbolcular ilk 20 dakikada antrenör R. Stumpf`un hazırladığı istasyonlarda koşu çalışması yaptılar. Tempolu koşu ve kısa deparların ardından toplu çalışmaya geçildi ve futbolcular tek pas çalışması yaptılar.

Antrenman depar çalışması ve rejenasyon koşusuyla son bulurken çalışmanın son bölümünde sağ arka adelesinden sakatlanan Hasan Şaş`ın durumunun yapılacak kontroller sonrasında belli olacağı açıklandı.

Galatasaray Spor Kulubu Sportif Direktörü Bulent Tulun, Rigobert Song'un 10 Temmuz Pazar günü, Flavio Conceicao'nun ise önümüzdeki Perşembe ya da Cuma günü kampa katılacağını, Mondragon'un ise ülkesi Kolombiya Milli Takımı`nın 19 Temmuz'a kadar sürecek olan maçları sebebiyle Hollanda kampı kadrosunda yer almayacağını belirtti.

Kamp kadrosunda yer almayan Suat Usta'nin sol dizinden geçirdiği operasyon sonrasında tedavisine İstanbul`da devam edildiği, Perşembe günü Münih'de ayak bileğinden ameliyat olan Ayhan Akman'in ise raporlarının Sağlık Kurulu`na ulaşması sonrasında bir açıklama yapacağı belirtildi.

Galatasaray Kafilesi ile birlikte Hollanda'ya gelen Savas Menteş ve Avni Yazıcı 15 gün sürecek kamp boyunca kafilenin ozel güvenliğini sağlayacak.

Hoenderloo'da hava kapalı ve sıcaklik 16 C. Galatasaray günün ikinci çalışmasını saat 17:00'de yapacak.

Hollanda Kampı`indaki ilk hazırlık maçını 6 Temmuz Çarşamba günü FC UDI 19 (Uden 19:00) ile yapacak olan Galatasaray, 15 günlük kamp süresince 5 hazırlık maçı oynayacak.


6 Temmuz 2005 FC UDI 19 Beter Bed Uden 19:00

7 Temmuz 2005 FC Panningen Panningen 19:00

9 Temmuz 2005 B. Dortmund Krefeld FC Uerdingen Stadium 17:00

12 Temmuz 2005 Roda JC Hoensbrock EHC Stadium 19:00

15 Temmuz 2005 FC Heusden-Zolder Beringen Minj Stadium 19.00

* Karşılaşmaların başlama saati yerel saat ile belirtilmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
473
Kingmortall
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
312
tragedie
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez
jeki01
Cevap
1
Görüntüleme
414
jeki01
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
440
DiaBLoS


Üst Alt