"Hocayı biz duyduk takım anlayamadı!"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Hocayı biz duyduk takım anlayamadı!"


[h=2]2. Başkan Ali Dürüst, “Fatih hocanın uyarılarını bulunduğum tribünden gördüm, bağırarak tüm futbolcuları uyardı ama futbolcular o uyarıları anlamadı” diye konuştu.[/h]
TT Arena’da Eskişehir’le berabere kalan Sarı-Kırmızılılar’da yenen son dakika golü, tartışmaları da beraberinde getirdi. FANATİK’e konuşan 2. Başkan Ali Dürüst, “Futbol adına her şeyi yaptık. Bazen bu tür sonuçlar çıkar. Puan avantajımız var, kredimiz de mevcut. Rakiplerimiz de puan kaybediyor. Gönül onların puan kaybettikleri haftada farkı açmak isterdi ama olmadı. Fatih hoca maç içinde golün yenmemesi için her yolu denedi ama 90 dakikada bir buçuk pozisyon verdiğimiz Eskişehirspor’dan gol yedik. Pozisyonlardan biri de ofsayttı. Böyle kazalarla karşılaşmamak için daha fazla gol atmalıyız ki, bunu başaracak kapasitede üstün bir futbol oynuyoruz” ifadesini kullandı.

‘Konsantrasyon eksikliği’

Son dakikada yenilen golü konsantrasyon eksikliğine bağlayan Dürüst, “Herkes maçın 1-0 biteceğini sanıyordu. Kafalarda maç bitmişti, hakem de dahil herkes hata yaptı ve golü yedik. Fatih hocanın uyarılarını bulunduğum tribünden gördüm, bağırarak tüm futbolcuları uyardı ama futbolcular o uyarıları anlamadı” diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt