Hızlı Ve Öfkeli 8'den İlk Bilgiler Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Hızlı Ve Öfkeli 8'den İlk Bilgiler Geldi
Hızlı ve Öfkeli 8 filmi için önemli açıklamalar geldi. Son film ile Avengers’ı gişede geride bırakan serinin 8. filmi için kadro belli oluyor.
Fast and Furious serisini sevin ya da sevmeyin, seri olarak yakaladığı başarıyı tebrik etmek gerekir. Paul Walker’ın ölümünden sonra yeniden çekimlere başlayan Fast and Furious 7 (vizyon adıyla sadece Furious 7) şu an dünyanın en çok hasılat elde eden üçüncü filmi konumuna gelmiş durumda. Bugüne kadar 1.52 milyar dolarlık hasılat elde eden film, Avengers’ı geride bırakarak Avatar ve Titanic’in ardından üçüncü sıraya yerleşti. Sıralamanın dördüncü sırasında Avengers, beşinci sırasında ise Avengers: Age of Ultron bulunuyor.

Universal’ın yakaladığı bu başarı, hızlı bir şekilde devamı için düğmeye basılmasına neden olmuştu. Daha önce Vin Diesel, Fast and Furious 8’in New York’ta geçeceğini işaret etmişti. Şimdi ise seriye yeni katılan ünlü oyuncu Jason Statham önemli açıklamalarda bulundu.

Ekibe yeni katıldığını belirten Jason Statham, “Sevilmek benim için çok iyi, benimle yola devam kararı aldıkları için de mutluyum. Yeni filmde ben de olacağım” şeklinde konuştu.

Universal’ın şimdiden film için tarih belirlediğini de belirtelim. Fast and Furious 8, 14 Nisan 2017’de vizyona girecek. Çekimlerinin ise önümüzdeki yıl başlaması bekleniyor. Yönetmen koltuğunda kimin oturacağı ise henüz netlik kazanmadı ancak James Wan’ın oturmayacağını söyleyebiliriz.
 


Marco Laren

Marco Laren

Üye
Muthis bi sey olacak bu film
 

forever_zest

Üye
Transformers ile birleşiyor harika olacak
 
Buraxlive

Buraxlive

Üye
2017 ye kadar beklemesi zor.. Mükemmel bir ser, i son 2 filmi sinemada izledim insan film hiç bitmeden günlerce sürsün istiyor. Umarım yeni filmde daha büyük isimleri de görürüz.
 
Love Prince

Love Prince

Üye
Son 3 filmini sinemada ayrıaten de son filmi sinemada 3 defa izlemiş biri olarak merakla bekleyeceğimi belirtmek isterim
 
Serhan

Serhan

Üye
Son Gelişmeler Gelmiş
 


Üst Alt