"Hilbert'in koşulara başlaması için engel yok"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
"Hilbert'in koşulara başlaması için engel yok"
Beşiktaş'ın Mersin İdmanyurdu ile yaptığı maçta sol ayak arka adalesinde kısmi yırtık tespit edilen ve uzun süredir takımdan ayrı kalan Alman futbolcu Roberto Hilbert'ın 2 hafta içinde hazır olabileceği açıklandı.


MR'ı çekilen Roberto Hilbert'in 2 hafta içinde hazır olması bekleniyor.


Beşiktaş'ın kulüp doktoru Devrim Urgun, Alman futbolcunun bugün MR'ının çekildiğini belirterek, ''Sonuçlar çok iyi. Hilbert'in koşulara başlaması için engel yok. Kademeli olarak koşulara başlayacak. İki hafta içinde hazır hale gelmesini bekliyoruz. Her şey yolunda giderse ve koşularda sıkıntı olmazsa bu oyuncunun Atletico Madrid ile yapılacak UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında oynama ihtimali çok yüksek'' dedi.


Takımdaki diğer sakat oyuncularla ilgili bilgi de veren Dr. Urgun, milli takım kampından sakat dönen Mustafa Pektemek'i ise yarınki antrenmanda deneyeceklerini ifade ederek, ''Mustafa bugünkü antrenmana da çıkmak istedi. Ancak bir gün daha dinlemesini tercih ettik. Kaleci Rüştü de iyi gidiyor. Durumuna yarın karar vereceğiz. Tanju ve Egemen, Trabzonspor maçında kesin oynamayacaklar'' diye konuştu.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt