'Heykeli dikilecek adam Fatih Terim'dir'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
'Heykeli dikilecek adam Fatih Terim'dir'


Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’de heykeli dikilen Alex’in Aziz Yıldırım tarafından efsane olarak kabul edilmemesi, camianın ise buna karşı çıkması uzun süre konuşulmuştu. Aysal, efsane konusuna bir başka bakış açısı daha getirdi. “Galatasaray’da heykeli dikilecek adam Fatih Terim’dir” diyen Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, “Fatih Terim’den sonra bir heykel daha dikilecekse bu da Hakan Şükür’ün heykeli olur. Hakan Şükür için Galatasaray Müzesi’nde özel bir yer ayrılmasını istedim. Genç Galatasaraylılar’ın Hakan Şükür gibi bir efsaneyi yakından tanıması ve kendine örnek alması gerekir ama hayatta olan bir insanın efsane olarak algılanması çok doğru değil. Önemli olan 40-50 sene sonra Metin Oktay gibi anılmasıdır. Heykelleri de hayattayken değil, hayata veda ettikleri zaman dikilir” ifadesini kullandı. Başkan’ın konuşmasından öne çıkan diğer sözler ise şöyleydi:

“Fatih Terim’den sonra bir heykel daha dikilecekse, bu da Hakan Şükür’ün heykeli olur. Ama efsanelerin heykelleri hayattayken değil, hayata veda ettikleri zaman dikilir. Tıpkı Metin Oktay gibi...”

"Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun aldığı bir kararla 145 milyon Dolar kira gelirini aynı şekilde şirkete devrettiklerini ve bir alacak hakkı çıkarttıklarını vurgulamak istedim. Bundan dolayı sermaye artışı yaptı demedim."

"Spor aslında dostluk ve kardeşlik bazında yürütülen bir faaliyettir. Maalesef son 10-15 sene içinde burada bir sapma oldu. Sporda kardeşlik yerine hasımlık, düşmanlık, bambaşka boyutlara ulaştı."

"Bizler mümkün olduğu kadar transferden korkarız. Transfer yeni bir aşılamadır ama bunun yanında da büyük risktir. Galatasaray’ın son 5-6 senede neden Şampiyonlar Ligi’nin dışında kaldığını, koptuğunu anlamakta güçlük çekiyorum. Galatasaray geleneklerini devam ettirmek zorundadır."

"Göreve geldiğimizde 327 milyon Dolar borcumuz vardı. Hesap son derece basit, bizim borcumuz 18 ayda 600 milyon Dolar da olabilirdi."

"Bütün derdimiz kazasız belasız UEFA’nın da kriterlerine uyarak, taraftarı üzmeden bir takım yaratık bu kötü dönemi geçmek. Bizim elimize bir silah verilmedi ki bu olaya başlarken kendimizi savunalım."

"Galatasaray’a kalıcı, para getirici alanlarda yatırım yapmak isterdim. Bugün bunları yapmak için çok erken, evvela yaşamak zorundayım."

"Galatasaray’ı kimse ele geçiremez. Galatasaray, Galatasaraylılar’a ait olduğu sürece büyüktür."

"Galatasaray’a kalıcı, para getirici alanlarda yatırım yapmak isterdim. Bugün bunları yapmak için çok erken, evvela yaşamak zorundayım."


 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Eee o zaman dikin ...:)
 
CABBAR

CABBAR

Üye
Yahu Bu adam da polemiğe giriyor. Bırak bunları futbol konuşulsun ya.
 
haltie

haltie

Üye
Ya adamlar heykel dikti bunu taraftarlar yaptı gelen hiç bir yardımıda kabul etmemişler bu işin bu kısmı, beğendiğim bir yönetici ama böyle çıkışları hata fenerbahçeye dolaylı laf atıyor diyeceğine git diktir 30 bin lira.Bu arada fatih hocanın heykeli dikilmeli alexten daha yararlı ülkeye mal olmuş biri ama konuşma gereksiz
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Jitou

Jitou

Üye
Dikip dikmemek taraftara kalmış onlar isterse sabrinin heykelini diker:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

greenmile
Cevap
29
Görüntüleme
2K
greenmile
Mr.Trojan
  • Kilitli
MSN Messenger NicK arŞivi
Cevap
2
Görüntüleme
1K


Üst Alt