'Her şey daha yeni başlıyor'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
'Her şey daha yeni başlıyor'



[h=2]Akhisar karşısında 3 puanı 3 golle aldıkları için mutlu olduğunu söyleyen Terim, “Şu ana kadar sadece Beşiktaş'a 2 puan kaybettik. 2 haftadır gol yemiyoruz, golleri atmaya da devam ediyoruz, çok memnunum. Ama lig daha başlamadı. Çok sular akacak bu köprünün altından” dedi[/h]Fatih Terim’in keyfine diyecek yok. Manchester deplasmanı dönüşü, Akhisar karşısında 3 puanı 3 golle aldıkları için çok mutlu olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, “Avrupa maçları sonrası her zaman tehlikelidir. Ama bugün buna iyi hazırlandığımız görüldü. Maça iyi başladık, iyi götürdük, iyi de bitirdik. Oyuncularımı ciddiyetlerinden dolayı kutluyorum” ifadesini kullandı. Ortaya koydukları performanstan dolayı Akhisar cephesini de kutlayan Terim’in sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

‘Hakem hakikaten skandaldı’

- Uzun zamandır oynamayan arkadaşlar beni sevindirdi. Sonradan girenlerin iştahı, isteği... İnşallah hep beraber daha değişik arkadaşlar da göreceğiz.

- Riera’nın geleceğini Allah bilir. Hatasız oynadı bugün. En iyi verimi almaya çalışacağız. Hakan ve Çağlar’la beraber üçü inşallah o bölgede bize sıkıntı yaşatmayacaktır.

- Hamit, oyuncu değiştirmeden saha içinde oyuna müdahale etme şansını kullanacağımız ender oyunculardan biri. Sadece yerini değiştirerek müdahale yapabileceğimiz bir oyuncu. Hem koşu mesafesi olarak hem de Şampiyonlar Ligi’nde ve bugün. Futboluyla, karakteriyle Galatasaray’a yakışan bir oyuncu.

- 3 forvet oynadık biz, 4 forvet de oynadık. Herkes rotasyon diyor ama ben buna görev değişikliği diyorum. Bugün Burak-Sercan oldu ama yarın Elmander-Umut oynayabiliriz. Felsefede bir değişiklik yok, sadece isimler değişebilir.

- Burak atabilirdi, Sercan’a verdi, Hamit atabilirdi, Burak’a verdi. Bunlar hoş şeyler. Sevgi ortamı gelmişse, her şeyi yapabiliriz.

- Transfer haberlerine bayılırız. İstenmek çok güzel bir şeydir. Eğer oyuncularımızı istiyorlarsa biz de bundan mutluluk duyarız. Premier Lig’de kim varsa buyursun.

- Beşiktaş’a kaybettiğimiz 2 puan var şu ana kadar. Son 2 haftadır gol yemiyoruz, gol atmaya da devam ediyoruz, çok memnunum. Ama ben ligin daha başlamadığını düşünüyorum. Daha çok sular akacak bu köprünün altından.

- Manchester maçının hakemini sonradan seyrettim ama hakikatan skandal bir hakem. 6.3 almış, kim verdiyse, öğretmen gibi, notu bolmuş! Maçtan sonra Ferguson davet etti, onunla da konuştu, oyuncu
da penaltı olduğunu söyledi. Ama benim anlamadığım 5. hakem 3 metre önündeki pozisyonu görmüyorsa ne işe yarıyor!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt