Merhaba arkadaşlar.
Çoğu arkadaşımız, tablet ROM sürümlerini bulmakta zorluk çekiyor.
Bulamadığınız tabletlerin ROM'larını sizler için temin etmeye çalışacağım. Sizden ricam, ayrı bir konu açarak bölümü şişirmeyelim. Bu konu altından, aşağıda verdiğim taslakta bana cevap atarsanız ben sizler için temin etmeye çalışacağım.
Tabletinizin markasını/modelini, kullandığınız son android sürümünü ve cihazınızın desteğini (3G/Wifi) yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım..
İyi geceler ve hayırlı kandiller hocam. Yaptığınız işi tebrik ediyorum. Ben şöyle bir şey buldum. Belki siz de önceden buraya baktınız ama gene de atayım dedim. Kolay gelsin.Mesaj birleştirildi:
iyi akşamlar elime geçen çalışmayan tabletleri topluyorum. Onları çalışır hale getirip online eğitimde çocuklara hediye ediyorum. bir tablet geldi visual land prestige elite 8qs bu cwm de kalıyor sürekli yazılım çökmüş ama bi türlü yazılımını bulamadım sitesine mail attım dönen olmadı yardımcı olabilirmisiniz..
hızınız için çok teşekkürler ama bu siteden indirememiştim bendemi bir sorun varİyi geceler ve hayırlı kandiller hocam. Yaptığınız işi tebrik ediyorum. Ben şöyle bir şey buldum. Belki siz de önceden buraya baktınız ama gene de atayım dedim. Kolay gelsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3770 olduğundan emin misiniz hocam? 3770 ise bulamadım. 3740'ın Stock ROM'u var ama.dell venue 7 3770 in de varmı acaba hocam benim rom yokmu
Bankada lazım kardeş bulabildinizmiCasper via t8b romu atar mısın lütfen?
exper easypad e7han rom var mıdır elinizdeMerhaba arkadaşlar.
Çoğu arkadaşımız, tablet ROM sürümlerini bulmakta zorluk çekiyor.
Bulamadığınız tabletlerin ROM'larını sizler için temin etmeye çalışacağım. Sizden ricam, ayrı bir konu açarak bölümü şişirmeyelim. Bu konu altından, aşağıda verdiğim taslakta bana cevap atarsanız ben sizler için temin etmeye çalışacağım.
Tabletinizin markasını/modelini, kullandığınız son android sürümünü ve cihazınızın desteğini (3G/Wifi) yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım..