Her Ay Bedava Steam Oyunları !!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

gamebrotv

gamebrotv

Üye
    Konu Sahibi
Her Ay Bedava Steam Oyunları !!!!!!
Herkese merhaba

Youtube kanalımıza üye olan 150. kişiye ve 1 kişiye de çekilişle olmaz üzere toplam 2 kişiye steamden 1'er adet oyun hediye ediyoruz!Bu fırsatı kaçırmayın siz ve dostlarınız hiç vakit kaybetmeden kanalımıza üye olun süpriz hediyelerimizden haberiniz olsun!

GameBro TV ekibi

Youtube kanal linki:



Facebook kanal linki:



Not:Tek yapmanız gereken;
-Facebook ve Youtube sayfamıza üye olmak.Ödül kazananı sadece Youtube da üye olunan sıraya göre belirliyoruz,ancak tabiki bu değerli üyelerimiz facebookta da bulunmaları gerekmektedir.
-Steam oyununa örnek olarak; CS-GO, Euro Truck Simulator 2,H1Z1,Gauntlet,Hands of Fate vb. popüler oyunlar verilebiliriz.Abonemize seçenekleri sunup talebi olursa onu da değerlendireceğiz.
-Çekiliş ay sonu duyurusu Facebook sayfamızdan yapıldıktan sonra Twich üzerinden canlı yayınla yapılacaktır.Kazanan talihlinin ödülü ise aynı güne takiben iletişime geçilip en kısa sürede kendisine hediye edilecek
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87


Serhan

Serhan

Üye
Hangi oyun ?
 
gamebrotv

gamebrotv

Üye
    Konu Sahibi


Merhabalar @serhan,

Sadece Tek bir oyunla sınırlı değil ama eğlenceli keyifli popüler oyunlardan birisini hediye edeceğiz önce talihliyi belirleyeceğiz sonrasında ise oyunu hediye edeceğiz ve bunu her km taşında ya da her ay yapmayı planlıyoruz.Oyunlara örnek olarak Euro Truck Simulator 2,H1Z1,Gauntlet,Hands of Fate vb. popüler oyunları düşünüyoruz.

Sevgiler

GameBro TV ekibi
 
gamebrotv

gamebrotv

Üye
    Konu Sahibi
Sayenizde 150 ye ulaştık sırada 200 var
 


Üst Alt