"Hepiniz Semih gibi oynayın"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Hepiniz Semih gibi oynayın"


Orduspor mağlubiyetiyle şoke olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, oyuncularına bu sözlerle mesaj gönderdi.

Fatih Terim, öğrencilerine Ordu maçı sonrası fırçadan daha ağır örnek verdi
İmparator, oyuncularından sadece Semih'i kutladı. Hamit, Selçuk İnan ve Melo'nun saha içi liderliğine soyunmaması da ayrıca masaya yatırıldı
Braga sınavı öncesi Ordu yenilgisi, G.Saray'da moralleri bozsa da hataların görülmesi açısından olumlu oldu.Teknik Direktör Fatih Terim de bu hatalara dikkat çekti, oyuncularına Semih Kaya'yı örnek gösterdi. PAF takımları maçında Batuhan Karadeniz, Semih'in kafatasını çatlatmıştı. Semih bir an bile yeniden sakatlanma korkusu yaşamadan Ordu deplasmanında yine tekmeye kafasını uzattı.
Fatih Hoca da sadece Semih'i tebrik edip, diğer oyuncularından da genç futbolcu kadar istekli olmalarını istedi. Ordu maçında sorumluluk almanın yanı sıra saha içi liderlik sorunu da gözlendi.
YENİ HAGİ KİM OLACAK?
Milli Takım'daki gibi G.Saray'a da ağabeylik yapması beklenen Hamit'in uyum süreci devam ediyor. Selçuk ve Melo da ağırlığını hissettirmiyor.

Florya'da 'Terim hiçbir oyuncusuna liderlik vermez. Oyuncular çıkar, Hagi gibi liderliği kendi alır. Fatih Hoca, Hagi gibi liderlik sorumluluğunu Selçuk ve Hamit'ten bekliyor. Bu sene Melo da geçen sezonki gibi 10 numaranın hakkını vermiyor, liderliğe soyunmuyor' yorumları yapılıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
506
RomeusTR
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
663
Baydırman
-India-
Cevap
1
Görüntüleme
408
TheLastWarrior


Üst Alt