Hep Tasarımcı Olmak İstedim...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

an-nizam

Üye
    Konu Sahibi
Hep Tasarımcı Olmak İstedim...!
6.Sınıftan Beri hep tasarımcı olmak istedim şöyle animatör gibi karikatür yapmak gibi.Ama düşlediğim şeyler pek yolunda gitmedi.Ben 17 yaşında Meslek Lisesinde Muhasebe okuyorum.Tasarımcı olmak hevesim yüzünden surekli pişmanlık duyuyorum , bazen derslerime kafamı veremiyorum.Muhasebe bölümüne girdiğimden beri her başladığım iş yarım karlır oldu herşeyden çok çabuk sıkılıyorum piskolojim altüst oldu.

Bana yardımcı olun Tasarımcı olabilmem için başka bir yoldaha yokmudur ? Lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar.

Teşekkürler...

Utku

Utku

Üye
grafik seli 84 nickli üye galiba tasarımcıydı kendisine sor istersen

ihsantolun

ihsantolun

Üye
sana tavsiyem eğer webmaster olmak istiyorsan ve bunun senin için değerli bir şey olacağını düşünüyorsan ilk adımı atabilirsin bu yol kolay bir yol değil bazen bir kod yüzünden yada bir template yaparken html kodlarında sorun yaşayacaksın ama bu seni yıldırmayacak ben iki yıllık webmaster im , iyi siteler yaptığında insan kendini süper hissediyor.sıfır dan başlayacaksan:web page maker gibi web site makerlerini kullan ve joomla,adobe dreamwear gibi programlar ve en önemlisi photoshop cs3 işini şimdilik görür .bedava sitem le başla başka tasarımları kodları incele internet te tasarım yapma gibi dersleri kaçırma tabiki belirli bir zamanda yap bunları .bir arkadaşım webmaster olmaya karar verdi okulu çok aksattı .bir arkadaş olarak tavsiyem belirli vakitlerde bu konuyla ilgilen .her hangi bir sorun olursa [email protected] mail at .Kişisel gelişim rehberi Yunus Kuş

hakan.c

hakan.c

Üye
artık webtasarım da da pek fazla iş yok,bende şuan web tasarım okuyorum..5-6 profesyonel tanıdığım var,hepsininde ortak düşüncesi" eskiden iyidi ama artık pek fazla iş olmuyor olsa bile fiyatları düşük." hepsi öğretmen olmaya çalışıyor..web tsarım fiyatları 400-500 tl ye kadar düştü..artık herkez kendi web sitesini kendisi yapıyor..hazır şablonlar çıktı,programlar kolaylaştı...millet artık eskisi gibi en aşağı 1000$ vermiyor..4-5 gün uğraşması sonucunda kendi web sitesini yapabiliyor..

bunun için pc dalında olmak istersen üniversitede falan pek heves etme webtasarım dalına...benden sana bir dost tavsiyesi :oke:

icais

icais

Üye
şimdi tasarımcı derken web mi ? yoksa 3d tasarım mı ? tamm web bölümüne açmıssın ama sormak istedim. Eğer amacın 3boyutlu harika modeller yapmaksa 3Ds MaX öğrenmeni tavsiye ederim, pro. olduğunda yaptığın işlerden aldığın paraları hayal edemezsin :D , ama web tasarımcısı olcaksan photoshop , wordpress , joomla gibi şeyleri öğrenmek gerekecek...

ama unutma bu işleri boş zamanlarında sıkılmadan yapmalısın... öyle bir kaç ayda olcak bişiyde değildir

irfandeveci

irfandeveci

Üye
dostum java tabanlı site yaz :D parayı kırarsın asp pacsal modullerini :D öğren gine kırarsın parayı ama php html artık herkez biliyor onlar için de iyi Photoshop yada coreldraw Flash Professional bilmem lazm eee bu işle uğraşacaksan önce hack merak sal server rootla falan linux öğren telnet öğren shell komutlarını öğren

cutedesigner

cutedesigner

Üye
Tasarımcı olmak için %100 okul okumana gerek yok, her şeyde olduğu gibi bu sizin aziminiz ve istediğiniz ile orantılıdır. Yenilikleri takip etmelisiniz, çok fazla okumalı, araştırmalı ve uygulamalısınız. Kendinizi eksik gördüğünüz yerde bir bilene danışmanı gerekiyorsa; sigaraya verceğiniz parayı kurslara vermelisiniz :) Ama istek ve azim en önemlisi!

.::Burgess::.

.::Burgess::.

Üye
Olay tamamen yeteneginle alakalı tasarım dediginde ne tasarımı gibi bir soru hemen karşına cıkıyor. Web Tasarımında her zaman para vardır yok diye bir şey söz konusu bile degil sadece senin yetenegine baglı 400 - 500 liraya site yapanlarında hayal gücleri bir yere kadar. Şuan elinde oradan buradan indirilme Ps ve Dw olan ve ****** leri bile kaçak olarak girilip yapılmış programlarda 17 - 18 yaşında çoçuklar neler yapıyor. Yetenegin varsa ek iş olarak yaparsın bu kadar basit bende hobi olarak yapıyorum mesela bişeyleri net ortamında tasarlayıp onları yazılım ve görselle birleştirip çalıştırmak hoşuma gidiyor :))

an-nizam

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Arkadaşlar Hepinize Ayrı Ayrı. Çok sağolun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt