Hele bir Terim gitsin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Hele bir Terim gitsin!
Kanarya'nın hocası, dün yaptığı açıklamada, "A Milli Takım hakkında görüş bildirmek için Ermenistan maçının bitimini beklemek gerek. Yoksa Terim'e saygısızlık yapmış oluruz" ifadesini kullandı.


Ermenistan maçıyla birlikte görevi bırakmaya hazırlanan Fatih Terim’e övgüler yağdıran Daum’dan milli takım için açık kapı... Tecrübeli hoca, Türk futboluna verdiği destek için Terim’e teşekkür ettiğini belirterek, şunları söyledi: “Onun hakkında her zaman olumlu konuştum. Her zaman büyük bir sevinçle hatırlıyorum, Fatih hoca, Türkiye’yi 42 yıl sonra 1996’da yapılan Avrupa Şampiyonası’na götürdü. Bunlar güzel hatıralar. Fatih Terim, Türk futbolu için çok şey yaptı. Kendisine teşekkür etmek istiyorum. Bunun tam da zamanı. Türk futboluna verdiği destek ve herşey için teşekkür ediyorum. Dünyada Türkiye’nin büyük reklamını yaptı. Türk futbolcuların gelişmesi için büyük çaba gösterdi. Birçok Türk futbolcusunun Avrupa’da oynayabilmesi için büyük destek oldu. O, futbolcular için de sadece hoca değil, baba, ağabey, zaman zaman arkadaş gibiydi. Fatih hoca büyük bir hoca. Umarım futbolda kalır, çünkü onsuz da futbol olmaz. Belçika maçında taraftar büyük hayal kırıklığı yaşadı, üzüldü. Onun için tepkiyi fazla abartmamak gerek. Taraftarın çoğu, benim gibi Terim’e teşekkür etmek isterdi. Ermenistan mücadelesi, onun için güzel bir veda maçı olur diye umuyorum. Fatih hoca, büyük alkışı haketti. Umarım dostluk çerçevesinde güzel bir maç olur. Ermenistan ile olan dostluğumuzu, arkadaşlığımızı sürdürüp, daha da iyiye götürebiliriz.”

‘Hayal kırıklığı sonra’
Daum, gazetecilerin, “Basketboldaki Tanjeviç örneği gibi hem Fenerbahçe’yi hem milli takımı çalıştırmak ister mi?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Çarşamba günü Terim’in son maçı. Bu maçtan önce, gelecek hocayla ilgili konuşmak istemiyorum. Ne gelecek hocayla, ne de adayla ilgili konuşmak istiyorum. Çünkü bu saygısızlık olur. Son maçını oynasın ondan sonra tabii konuşulur.”

Milli oyuncuların motivasyonu için sıkıntı yaşayacaklarını düşünmediğini belirten tecrübeli teknik adam, “Belki şimdi farkında değiliz ama büyük hayal kırıklığını Dünya Kupası Finalleri’nde görecekler. Bosna Hersek’i gördükleri zaman, ‘Keşke biz olsaydık’ diyeceklerdir. Şu anda bir sıkıntı olmaz” dedi.
 


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
terim gitti ama daum gelmez..
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Ben bu Daum'u artık bir Türk vatandaşı falan mı yapsak diyorum:)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
YALAN HABER..

Böyle birşey olamayacağını , bir koltukta iki karpuzun durmayacağını söyledi..:)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Daum: "Bir koltuğa iki karpuz sığmaz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, hem sarı-lacivertli takımda, hem de Türk Milli Takımı'nda görev yapmasının söz konusu olamayacağını belirtti.

Daum, ''Espress'' gazetesine yaptığı açıklamada, ''Fenerbahçe'de ve Türk Milli Takımı'nda aynı zamanda teknik direktörlük yapmak, benim için söz konusu olamaz. Bir koltuğa iki karpuz sığmaz'' dedi. Haberde, medyada, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'den boşalacak görev için Rusya'nın teknik direktörü Guus Hiddink ile şu anda herhangi bir takımı çalıştırmayan Jürgen Klinsmann, Bernd Schuster ve Sven Göran Eriksson'un da konuşulduğu ifade edildi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt