Hedefim Gol Kralı Olmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Hedefim Gol Kralı Olmak


İstanbul- Fenerbahçe'nin yeni transferi Gökhan Ünal, sarı-lacivertli takımda tekrar gol kralı olmayı hedeflediğini söyledi.
Sarı-lacivertlilerin Antalya'daki kampına dün gece katılan Gökhan, bugün FB TV'de ''Kamp Günlüğü'' programında yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye transferinin bir anda geliştiğini ifade ederek, ''Fenerbahçe'nin beni istediğinden çok da haberim yoktu. Son bir iki gün içinde gelişmeler oldu. Şenol Hoca ile görüştüm, durumu aktardım. O da problem çıkarmadı ve gelişmeler hızla sona erdi. Trabzonspor Kulübü Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum, transferimde zorluk çıkarmadılar'' dedi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ve taraftarın oluşturduğu atmosferi milli takımla biraz tanıdığını anlatan golcü futbolcu, şöyle devam etti: ''Statta rakibi boğan etkili bir hava var. Ben de taraftar desteğini aldıkça daha iyi oynayacağıma inanıyorum. En heyecanlanacağım şey o stattaki ilk maçım olacak. Taraftarın önünde ilk maça çıkıp, ilk golü atacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum. Buradaki hedefim tekrar gol kralı olmak. Hedefimin bu takımda daha kolay olacağına inanıyorum. Hedef çıtam daha da yükseldi. Yıl sonu Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamak istiyorum.''
-''FENERBAHÇE LİGİN EN POPÜLER VE ÖNCÜ KULÜBÜ''-
Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en popüler kulübü olduğunu belirten Gökhan, ''Fenerbahçe deyince akla ilk olarak 'Turkcell Süper Lig'in en popüler ve öncü kulübü' olduğu geliyor'' dedi. Milli futbolcu, içine girince Fenerbahçe'yi daha iyi anlayacağını kaydederek, ''Fenerbahçe'nin ayrı bir kitlesi var ve bu yüzden hep bir adım önde. Engellemelere de maruz kalıyor. Hep dışarıdan takip ediyordum, içine girince daha iyi anlayacağım. Fenerbahçe deyince, başarı, sevinç ve stadın atmosferi aklıma geliyor. Bu başarı alışkanlığı umarım benimle de devam edecektir'' şeklinde konuştu.
-''REKABETTE KAZANAN FENERBAHÇE OLACAK''-
Gökhan Ünal, takımda forvet mevkinde Alex, Güiza ve Semih ile birlikte rekabet edeceğini ifade ederek, ''Bu takımda 4 gol kralı adayı var. Bu da rekabeti getirecek. Rekabette kazanan Fenerbahçe olacak. Alex'i tartışmam. İspanya'nın gol kralı Güiza burada. Semih milli takımdan arkadaşım ve çok kaliteli bir oyuncu'' ifadesini kullandı. Kayserispor'da aynı takımda yer aldığı Mehmet Topuz ile yeniden birlikte oynayacağı için çok mutlu olduğunu anlatan golcü futbolcu, ''Gelmeden Mehmet Topuz'la konuştuk. 'Buraya gelince Fenerbahçe'nin büyüklüğünü ve farklılığını anlayacaksın' dedi.
Fenerbahçe'yi Emre, Semih ve Tuncay'la milli takımdayken de konuşuyorduk. Alex ile birlikte oynayacağım için heyecanlıyım. Emre'yi de ayrı bir yere koymak istiyorum. Benim milli takımdan ve yurt dışındayken bile takip ettiğim bir sporcu. Onunla da oynamak çok heyecan verici'' diye konuştu. Takıma alışma döneminin çok uzun sürmeyeceğini belirten Gökhan, 'Taraftarların bana olumsuz yaklaşmamalarını ümit ediyorum. Sadece destek bekliyorum, yanımda olsunlar yeter. Takıma uyumum kolay olacaktır'' dedi.

-''GECE HAYATIM YOKTUR''-
Gökhan Ünal, en olgun çağında Fenerbahçe'ye geldiğini belirterek, ''Gece hayatım yoktur. İzin günümde evde olmayı çok sever, vaktimi ailemle evde geçirmeyi tercih ederim. Bu anlamda basınla da problem yaşayacağımı sanmıyorum. Camianın büyük olduğunu, baskısının da yoğun olduğunu biliyorum'' dedi. Gol kralı olduğunda 23 yaşında olduğunu hatırlatan Gökhan, ''Şimdi 28 yaşındayım. Trabzonspor'da belki çok gol atamadım, tabii başka nedenleri de var. Ama burada sadece Gökhan Ünal olmuyor, yıldızlar var. Trabzonspor'da her maçtan sonra ben tepki alıyordum. Burada bir sürü yıldız oyuncuyla baskıyı paylaşacağım. Daha rahat oynamanın, daha rahat gol atmama yardımcı olacağına inanıyorum'' diye konuştu.
-''EN BEĞENDİĞİM ÖZELLİĞİM AYAK İÇİ VURUŞLARIMDIR''-
Gökhan Ünal, oyun stiliyle ilgili olarak, ''Tek eksiğimin Semih gibi güzel top saklayamamam olduğunu düşünüyorum. O çok kaliteli bir forvet. En beğendiğim özelliğim ayak içi vuruşlarımdır'' ifadesini kullandı. Türkiye'de oyun kalitesinin düşüklüğünün sahalardan kaynaklandığı anlatan milli oyuncu, şunları söyledi:
''Milli takım maçı için İspanya'ya gittik. Sahalarının halıdan farkı yoktu. Bizim sahalarda topu kontrol etmek için mücadele ediliyor. Sahalar düzeltilirse, futbol kalitesinin artacağına inanıyorum. Pasın imkansız olduğu sahalarımız var. Bazı takımlar futbolu oynatmamaya yönelik oynuyor. Bu güç-denge probleminden kaynaklanıyor. Fenerbahçe'nin gücü belli. Ondan dolayı bazı takımlar sadece kapanıp kontratağa yöneliyor. Bu yüzden de futbol zevki düşüyor. Ama her takım için öyle değil. Mesela Kayserispor ya da Bursaspor da futbol oynamayı çok istiyor. Bazı takımlar sadece bir puan için kapanıyor.'' Golcü futbolcu dünya liglerini yakından takip ettiğini, İspanya Ligi'ni çok sevdiğini anlatarak, ''Messi ve Brezilyalı Ronaldo'yu çok seviyorum. Youtube'den gol videolarını hala izliyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: AA
 


selim6186

selim6186

Üye
fenerbahçede başarılı olacağına inanıyorum ve hakettidği değeri bulacaktır çünkü fenerbahçeli taraftarlar ne olursa olsun futbolcusunu soyunma odasına giderken alkışlar.........
 
_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
fbde 4tane gol krali olack ama 3u gol atamiyor 1i nide gorcz.:ehe::kop:
 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
4 gol kralı var...
Alex...7 gol
Semih...4 gol
Guiza...7 gol Sorun yok yani....Gökhan'da bilir yapacağını...
 
haltie

haltie

Üye
:horse: görücez:ehe
 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Görecez...:good:
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Diğerleri varken pek başarılı bir golcü olacağını zannetmiyorum :)
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bakalım nolacak...
 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Evet Biraz sönük kalabiler ...Forma bulduğu maçlarda Üstün bir performans koymak zorunda...İnşallah başarılı olur...
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
İnşallah faydalı olur...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt