Hedef Türkiye Kupası amaç Avrupa!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hedef Türkiye Kupası amaç Avrupa!
Beşiktaş ve İstanbul Bld.'nin Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya geleceği maç öncesinde iki takımın teknik direktörü basın karşısına çıktı..















İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesi Kadir Has Stadı'nda her iki takımın teknik direktörleri ve kaptanları ortak bir basın toplantısı düzenlendi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, finale kadar gelebilme mücadelesi gösteren her iki takımdan kaybedenin olmayacağını söyleyerken, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ise, "En büyük avantajımız olarak taraftarın desteğini görüyoruz. Bu sayede iyi mücadele gösterip maçı kazanmak istiyoruz" dedi.
Kadir Has Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Ziraat Türkiye Kupası'nın Türk futbolcu için önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yaparak, en güçlü silahları kullanıp galip gelmeyi amaçladıklarını ifade etti.
Havutçu, "Rakibe saygı duyuyoruz. Yarın en büyük avantajımız, Beşiktaş'ın büyük camia olması ve taraftarın desteği büyük bir koz olacağı. Takımımızda kararlılık ve isteklilik üst düzeyde, bu da bizi sevindiriyor. Özellikle kollektif oyun anlayışıyla yarın büyük koz olacak. Bizim için bu sene için önemli olan Türkiye kupasını almak" dedi.
Kadir Has Stadı'nın ekranlarda kötü göründüğünü belirten Havutçu, "Biraz önce sahayı gezdik, beklediğimizden çok daha iyi. İki haftaki görüntülerde saha kötü görünüyordu ancak şimdi çok güzel" diye konuştu. Bursa'da yaşanan olayların ardından takımının maça çıkamamasını kupa maçı öncesi handikap olarak görüp görmediği yönündeki soruya ise Havutçu, "Biz Bursa'ya maç oynamaya gitmiştik. Genç oyuncularımızı görmeyi amaçlıyorduk. Bizim dışımızda gelişen olaylardan dolayı maç oynayamadık. Bizim asıl hedefimiz kupa finaliydi" cevabını verdi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise takımında istikrar, süreklilik ve devamlılık olduğunu belirterek, değişim gösteren bir kulüp olarak final maçından Beşiktaş gibi galip ayrılmayı istediklerini söyledi.
Avcı, "Finale çıkan her iki takım oyuncularını tebrik ediyorum. Finali bir bayram şenliği olarak görmek gerekir. Her iki takım için kaybedenin olmadığı bir final olarak görüyorum. Takımımla, oyuncularımla gurur duyuyorum. Türkiye'nin en önemli kulüplerinden biri ile oynayacağız. Beşiktaş'ta bizim gibi kilitlendi, son derece keyifli geçeceğine inanıyorum. Hatasız oynamaya çalışacağız, umarım bunun karşılığını alırız" şeklinde konuştu.
"İSTİKRARIN TEMELİNDE AİLE ORTAMI VAR"
İstikrarın temelinde aile ortamının olduğunu belirten Avcı, "Lig maçlarının telafisi kolay olabiliyor ancak kupa maçı olunca bunun telafisi olmuyor. Biz Beşiktaş'a karşı değil, tüm takıma karşı iyi oynamaya çalışıyoruz. İstikrarımızın temelinde aile ortamının olması, son derece iletişimin sağlıklı bir şekilde yapılması ve değişime açık olmamız yatıyor" dedi.
Beşiktaş kaptanı Guti de yarınki kupa maçının çok önemli olduğunu söyleyerek, "Biz gücümüze güveniyoruz. Yarınki maçı kazanmak istiyoruz. Sahayı az önce gezdik, saha hakkında tereddütlerimiz var. Genel olarak bu güzel statta oynamak çok güzel ve keyfili olacak" şeklinde konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor kaptanı Ekrem Ekşioğlu ise "Final, bizim açımızdan çok önemli. Rakibimize saygı duyuyoruz, Beşiktaş kaliteli oyunculara sahip ve önemli bir kulüp. Bu maçtan galip geleceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
145
Baydırman
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
239
Baydırman


Üst Alt