Hedef Kadıköy'de final"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qurbuz

qurbuz

Üye
    Konu Sahibi
Hedef Kadıköy'de final"
final"
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Steaua Bükreş'e 1-0 yenilerek gruplara kalamayan Galatasaray'da Başkan Adnan Polat ve diğer yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Steaua Bükreş'e talihsiz bir şekilde elendiklerini ifade eden Adnan Polat, artık tek hedeflerinin Kadıköy'de UEFA Kupası'da final oynamak olduğunu açıkladı. Öte yandan Polat, kadro tercihleriyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen Alman teknik adam Michael Skibbe ile kesinlikle yollarına devam edeceklerini ifade etti.
"BAŞARISIZLIK YÖNETİMİNDİR"
Steaua Bükreş karşısında beklemedikleri bir yeniilgi aldıklarını ifade eden Adnan Polat, "Bildiğiniz gibi dün akşam, Bükreş'te oynadığımız maçta hiç beklemediğimiz bir netice aldık. Şampiyonlar Ligi'ne katılamadık, bu bizim açımızdan çok kötü ve başarısız bir netice. Bu almış olduğumuz netice ile camiamızı ve taraftarımızı üzdüğümüzü biliyoruz, kendilerinden özür diliyoruz. Bizden çok daha üstün bir takıma yenilseydik mazeritimiz olabilirdik ama Galatasaray'ın yarısı kadar olmayacak takıma yenilmek büyük başarısızlık. Ama Galatasaray yönetimi başarı da da başarısızlıkta da ayaktadır. Başarı camianın, başarısızlık yönetminidir. İnşallah böyle kazalara bundan sonra denk gelmeyiz. Tabi futbolun ilahları bazen bizim isteklerimiz dışında bizi yönlendiriyor ama Galatasaray'da hedefler bitmiyor. Bizim hedefimiz Kadıköy'de finali oynamak. Geçen sene bu anons edildiğinde gönlümüzden bunu geçirmiştik, şartlar bizi buraya yöneltti. Kadıköy Saracoğlu'nda final oynamak bizim için çok anlamlı olacaktır." dedi.
"DİVAN KURULU'NDA HER ŞEYİ AÇIKLAYACAĞIZ"
Divan Kurulu Toplantısı'nda 6 aylık faaliyet raporlarını açıklayacaklarını belirten Adnan Polat, "Konuşacağımız bir çok konu var, uzun süredir açıklama yapmadık ancak aldığımız bir kararla bu tür konuları öncelikli olarak divan kurulunda açıklamak istiyoruz. Bu nedenle basın mensuplarından fazla soru yöneltmemenizi istiyorum. Eylül'ün ikinci haftasında 6 aylık faaliyetlerimizi Divan Kurulu'nda açıklayacağız. Bu arada bu basın toplantısını dünkü maçtan sonra yapmaya karar verdik ancak hepinizin bildiği gibi uzun süredir uğraştığımız bir transferimizi de gerçekleştirdik." şeklinde konuştu.
"SKİBBE İLE YOLA DEVAM EDECEĞİZ"
Steaua Bükreş karşısında alınan mağlubiyetin Skibbe ile yola devam etme kararlarını değiştirmeyeceğini söyleyen Adnan Polat, "Skibbe'nin görevine son vereceğimiz kesinlikle doğru değil. Ortada bir başarısızlık olduğun doğru ama biz bu başarısızlıktan kendimize ders çıkartacağız. Skibbe ve yardımcıları görevlerinin başındadır, biz de yönetim olarak onların arkasındayız. Spor medyasının yaptığı eleştirileri doğal kabul ediyorum ancak amacını aşan eleştirilere de tepkimiz olacaktır." dedi.
"LINCOLN ŞU ANA KADAR BEKLENENİ VEREMEDİ"
Transferler hakkında açıklamalar yapan Adnan Polat, "Biz de tabii ki transferleri hızlı şekilde yapmayı arzu ediyoruz ama bazen transferler aylar sürüyor. Milan Baros'un transferi üç ay sürdü, bu bizim kontrolümüzde olmuyor. Biz şartları çok zorlayarak bu transferleri yaptık. Galatasaray'ın en ufak bir başarısızlığı tabiiki bizi üzüyor. Taraftarların beklentisini karşılayamamak bizi üzüyor ama futbolda herşey olabiliyor. Dünyanın en iyi oyuncularını bir takıma koysanız da başarısızlık olabiliyor. Biz de bunu yaşadık, daha önce de yaşamıştık. Lincoln'den beklentim çok daha yüksek, şu anda sahaya beklediğim performansı yansıtamadı." ifadelerini kullandı.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Adnan polat zaten en komik başkan türkiye liginde:)

Söylediklerinin zerre inandırıcı olmadığını kendide biliyor..Her zaman ki gibi espri yapmaya çalışıyor:)

Boş konuşmakda adnan polatı tek geçerim her zaman:D
 
ouSahin

ouSahin

Üye
finale kadar gelinde :) alması kolay kadıköyde
 
degerli43

degerli43

Üye
diablos senin gs bölümünde ne işin var kavga çıkarmaya mı uğraşıyorsun?
 
arslansem

arslansem

Üye
Başarısızlığı kabullenip maçın ertesinde açıklama da bulunmak cesaret ve netlik işi...Tebrikler başkan...Olmadı canımız sağolsunbu hale getiren lig başında olmamız forvetimizin olmaması ve tempo yakalayamamamız...Uefa var bi tane ama bakalım artık kısmet :ehe Olmadı ezeli rakiplerimize göndeririz hediye olarak:kop:
Sizin hayalleriniz bizim gerçeklerimizdir :islik
 

KAFKAS KARTALI

Üye
kadıköy de kupayı alıp fenerbahçe ye hediye ederiz.
bizde zaten bir tane var yeter.
ama fenerbahçenin uefa kupası yok.
hiç olurmu! şartlar aynı olması için fb ye de uefa gerekir:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kdr05
Cevap
0
Görüntüleme
486
Kdr05
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
401
Kingmortall
FatoŞ
Cevap
28
Görüntüleme
2K
Jitou


Üst Alt