Hazır Mısın Trabzon?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мαχ ραуηє

мαχ ραуηє

Üye
Hazır Mısın Trabzon?


Trabzonspor’un yeni transferi Zokora dün eşi ile birlikte İstanbul’a geldi ayağının tozuyla iddialı konuştu. Eşyalarını toplayıp Barcelona aktarmalı İstanbul’a gelen Trabzonspor’un yeni transferi Zokora ayağının tozuyla taraftarlara mesaj yolladı. Eşi ile birlikte İstanbul’a gelen Fildişi Sahilli futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra dinlenmeye çekildi.

Eşi İle Birlikte Geldi

Bugün de Trabzon’a gelecek olan Zokora, kendisini 4 yıllığına Bordo-Mavili renklere bağlayan imzayı atacak. Zokora şunları söyledi: “Ben her konuda çok tutkulu ve aç bir insanım. Bu, futbolda da böyle. Her zaman yeni mücadele alanları ararım. Trabzonspor da benim için yeni bir mücadele alanı olacak. Her zaman kendimi yeniden kanıtlama peşindeyimdir. Trabzon’a giderken de aklımda bu var. Tabii ki takımın bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olması da önemli bir faktör. Ben de Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek istedim.”

Hep Kendimi Getiştirmek İsterim

“Ben hem kulüple hem de taraftarlarla iletişime çok önem veririm. Trabzonspor’da en çok dikkat edeceğim şey de iletişim olacak. Zaten bunun için şimdiden harekete geçtim. Hem idarecilerle hem de futbolcu arkadaşlarımla sağlıklı bir iletişimim olması için elimden geleni yapıyorum. Taraftarlarımıza şunun sözünü vermek istiyorum: Terimin son damlasına kadar Trabzonspor için mücadele edeceğim. Bu konuda emin olabilirler. Ben, çalışkan bir insanım. Burada sadece kendimi daha fazla geliştirmekle kalmayacağım; aynı zamanda hem takımın hem de ligin kalitesini arttırmak için elimden ne geliyorsa yapacağım. Beni beklesinler!”


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt