"Hayvanlar gibi mücadele ettik"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Hayvanlar gibi mücadele ettik"


[h=2]Jose Mourinho, Manchester City karşısında galibiyeti sonuna kadar hak eden bir performans sergilediklerini söyledi.[/h]Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi'nde elde ettikleri Manchester City galibiyetinin ardından takım ruhunun geri döndüğünü söyledi.

Ligde Barcelona'nınn sekiz puan gerisine düşen ve zor bir dönemden geçen Madrid, Manchester City karşısında son dakikalara 2-1 yenik girmesine rağmen, Karim Benzema ve Cristiano Ronaldo'nun golleriyle maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Maçın ardından ITV mikrofonlarına konuşan Mourinho, "Oyuncularıma hep aynı şeyi söylüyorum. Bu akşamki gibi mücadele ettiğimiz maçları kaybetmemiz hiç problem değil. Bu gece sahada hayvanlar gibi mücadele ettik. En çok sevindiğim konu bu" açıklamasını yaptı.

Rakiplerinden daha iyi oynadıklarını savunan Portekizli çalıştırıcı, "Eğer daha küçük bir takımı çalıştırsaydım, puan kayıplarına daha tahammüllü olabilirdim. Ama burası Real Madrid. Manchester City için üzülemeyeceğim. Çünkü bu maçın hak edeni bizdik. Eğer öyle olmasaydık, onlar için bir nebze üzülebilirdim. İlk dakikadan itibaren galibiyete yakın olan taraf bizdik." ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho, oyuncularının Real Madrid tarihine saygılı olarak her maçta sahaya her şeylerini koymaları gerektiğini söyleyerek konuşmasına nokta koydu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt