Haydi Aslanım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Haydi Aslanım!
Haydi Aslanım!
Ligde zirve mücadelesi veren takımımız, Trabzonspor'u konuk ediyor

Turkcell Süper Lig'de 30. hafta karşılaşmasında G.Sarayımız ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Ali Sami Yen Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi Yunus Yıldırım yönetecek. F.Bahçe'nin iki puan arkasında zirve mücadelesini sürdüren Galatasarayımız bu karşılaşmayı kazanarak iddiasını sürdürmek istiyor.
Galatasaray'da, geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği maçında gördüğü sarı kart nedeniyle Trabzonspor maçı öncesi cezalı duruma düşen Brezilyalı yıldız Lincoln'un yanı sıra, sakatlıkları devam eden Song ve Orkun'un bugün takımdaki yerlerini almalarının mümkün olmadığı bildirildi. Trabzonspor'da ise sakatlığı süren Serkan ile hafif sakatlığı bulunan Mısırlı oyuncu Moawad ile Jefferson, Ahmet ve Kadir kadroda yer almadı.
GALATASARAY
Aykut
Sabri
Emre
Servet
Volkan
Barış
Okan
Mehmet Topal
Arda
Ümit
Nonda
TRABZONSPOR
Tolga Zengin
Jabi
Tayfun
Tolga Seyhan
Mustafa Keçeli
Hüseyin
Ferhat
Ayman
Barış
Yattara
Umut
STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 19:00
HAKEM: Yunus Yıldırım
YAYIN: Lig TV
102. RANDEVU
Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor ezeli rekabette 102. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 101 maçta sarı-kırmızılı takım 45 galibiyet elde ederken, bordo-mavili takım ise 33 maçta sahadan galibiyetle ayrıldı. 23 maçta ise iki takım bir birine üstünlük kuramadı.
Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan lig maçlarında da sarı-kırmızılı takımın üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında oynan 67 lig maçında Galatasaray 28, Trabzonspor ise 22 galibiyet elde etti. 17 maç ise beraberlikle sonuçlandı, sarı-kırmızılı takımın 82 golüne bordo-mavili 74 golle yanıt verdi. Bu sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan maçı ise Galatasaray 1-0 kazanmıştı. Galatasaray ile Trabzonspor arasında İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan 33 maçta sarı-kırmızılı takım 18 galibiyet elde ederken bordo-mavili takım ise 7 galibiyet elde etti. 8 maçta ise beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray attığı 49 gole karşılık kalesinde ise 31 gol gördü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt