‘Hatasını bekleyeceğim’

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
‘Hatasını bekleyeceğim’


Ali Yıldırım’ın takımla toplantı yaptığını kaydeden Brezilyalı futbolcu, şunları kaydetti:
“Bu toplantıdan kulübün bundan sonra çok zor süreç geçireceğini, ekonomik anlamda da zor olacağını, takımdan ayrılmak isteyen varsa önce kendilerine söylemesi gerektiğini ifade etti ve bazı oyuncular gitti. Ali Yıldırım ile yaptığım görüşmede, Fenerbahçe ikinci, üçüncü ligde de olsa sokakta da olsa kalacağımı, böyle bir durumda takımı asla bırakmayacağımı söyledim. Kendisinden sadece ödemelerle ilgili nasıl yapmayı uygun görüyorlarsa, önümü görebilmem için bir plan istedim.”
Türkiye Kupası finali öncesinde basın toplantısında kendisine sorulan soru üzerine, ”Süper Final’in son maçında Galatasaray’a karşı oynamak için hazırdım, hocamın kararı” dediğini hatırlatan Alex, ”Tatile gittik, döndüğümde Samet ile görüştüm. Ali Yıldırım, Samet’e ’Galatasaray maçında oynamaya hazırdım’ diyerek Aykut hocayı basın mensuplarının önüne attığımı söylemiş. Böyle bir amacım yoktu. Doğruları söyledim. Ali Yıldırım’ın, bana ’borcu yoktur’ kağıdını imzalamadığımdan dolayı çok kızgın olduğunu söyledi. Ayrıca ’Taraftarlar ve halkla çok iyi ilişkileri var, çok seviliyor, ama onunla ilgili karar almak için en ufak hatasını bekleyeceğim’ demiş. Bu söyledikleri için üzülmedim. Her gün yüz yüze bakıyor olmamıza rağmen arkamdan mesajla göndermesi üzdü” diye konuştu.
 
haltie

haltie

Üye
Ali yıldırım kim ya fbliler önce onu sorgulasin kim bu adam onun veliahtımı koskoca fenerbahçe camiasi iki kardeşin eline bakıyor pardon amatör şubeler ve stat
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Cevap
0
Görüntüleme
305
Cevap
0
Görüntüleme
519


Üst Alt