Hasan Şaş Trabzona evet Dedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
impavidus

impavidus

Üye
    Konu Sahibi
Hasan Şaş Trabzona evet Dedi


Galatasaray taraftarının küfüründen bıkan yıldız, gelecek sezon Bordo-Mavili formayı giyecek.

25 Haziran’da Cim-Bom’la sözleşmesi bitip serbest kalacak olan Hasan’ın transferine, eski takım arkadaşı Fatih Akyel’in aracılık ettiği belirtildi.


İMZA MAYISTA


Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir ekip kurmayı planlayan Trabzonspor Yönetimi, transferin ilk bombasını Hasan Şaş ile patlatacak! Galatasaray ve A Milli Takım'ın başarılı oyuncusu ile görüşen Bordo-Mavili yöneticiler, bu oyuncudan önümüzdeki sezon için transfer sözünü aldılar. Resmi imza ise mayıs ayında...


FATİH İKNA ETTİ


Galatasaray'ın eski oyuncusu Fatih Akyel'i savunmaya monte eden Trabzonspor Yönetimi orta sahaya da Hasan Şaş'ı yerleştirecek. Bu oyuncu ile yapılan görüşmelerde Fatih Akyel'in aracı olduğu ve işin bitirildiği belirtildi. Hasan Şaş'ın kulübü ile olan sözleşmesi 25 Haziran'da sona eriyor ve bu oyuncu serbest kalıyor.


BEDAVAYA GİDECEK


Hasan Şaş'ın Galatasaraylı taraftarların kendisine sürekli tepki gösterip küfür etmelerinden son derece rahatsız olduğu ve bu nedenle Trabzon'un teklifini kabul ettiği belirtildi. Bordo-Mavililer 30 yaşındaki oyuncu ile yıllık 1 milyon dolara el sıkışırken, sözleşmesi sona ereceği için bonservis bedeli ödemeyecekler.

Kaynak : Star
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt