Hangisi kesik yiyecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi kesik yiyecek?
Belçika ile oynanan milli maçta sakatlanan ve üç hafta sahalardan uzak kalacak olan Arda'nın yokluğu, G.Sarayımız'da sahaya çıkacak 6 yabancının kimler olacağı hesaplarını alt üst etti

Belçika ile oynanan milli maçta sakatlanan ve üç hafta sahalardan uzak kalacak olan Arda'nın yokluğu, G.Sarayımız'da sahaya çıkacak 6 yabancının kimler olacağı hesaplarını alt üst etti. Kaptanın yokluğunda Rijkaard sol kanatı Kewell'a teslim edecek, Misimovic de Baros'un arkasında oyun kurucu olarak oynayacak. Sağ kanatta ise Elano ya da Pino forma giyecek. Hücum hattını dört yabancı ile kuracak olan sarıkırmızılı ekipte Hakan Balta'nın da bir ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle yeni transfer İnsua da sol bekte formayı garantiledi. Defansın değişmez ismi Lucas Neill ile birlikte altı yabancı kontenjanını dolduran Galatasaray'da Arda'nın sakatlığı yüzünden kurbanın Lorik Cana olması bekleniyor.

ELANO BLUMER JOKER
Rijkaard'ın Arnavut yıldıza ön liberoda görev vermesi halinde sağ kanatta Elano ya da Pino'nun forma giymesi hayal olacak. Bu durumda Sabri'nin önünde sezon başından beri performansı tartışılan Serdar Özkan forma giyecek. Hollandalı teknik heyet, sakatlıktan yeni dönen Pino ve Harry Kewell'ın 90 dakikalık kondisyona sahip olmadığından dolayı Elano'yu kenarda joker olarak tutacak ve Gaziantepspor maçında bu iki oyuncudan birini kenara alarak sambacıyı sahaya sürecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt