Hangi Dindensiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi dindensiniz?

• İslam

Kullanılan: 29 96.7%
  • Hristiyan

Kullanılan: 1 3.3%
  • Musevi

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamdi38

hamdi38

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Dindensiniz?
hangi dindensiniz? ben islam dinideyim

• Beğen
Tepkiler: hasan2123

dinccine

Üye
Sanki biraz siyasi deilmi ?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Siyasi değil Rahmani :ehe

● aLuvi ●

Üye
Siyasi ?? :S

Bunun Neresi Siyasi Ben Anlamadım !!

aLone

aLone

Üye
dünyada sadece 3 tane din yok ki:) müslümanız çok şükür

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
genelde böyle anketlerin sonunda sorunlar çıkar..birçok sitede gördüm çoğunlukla kapanmıştır..İnşallah bunda olmaz..Müslümanız Elhamdülillah..

Progressivity

Progressivity

Üye
içimizdeki yahudileri mi merak ediyorsunuz :D bu konuyu pek gerekli bulmadım açıkçası (sorun çıkartıyor izlenimi vermek için yazdım :ehe)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Müslüman bir ülkede yaşıyoruz ve Elhamdülillah Müslümanım :) Bence de gereksiz ...

researcher

Üye
ingilterede insanlara sormuslar...60 000 kisi jedi demis... :)

dinccine

Üye
Tabiki siyasi şimdi bir üye gelsin desin ben satanistim yada maymuna tapıyorum desin o zman olay çıkar tartışma eğer siyasi değilse o zman bende anket açarım derim ki akp mi chp mi mhp mi bdp mi o zamn bu da siyaset değil

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Elhamdülillah Müslümanım...
Bence gereksiz değil, inanç özgürlüğü diye birşey var, isteyen bunu rahatlıkla belirtebilmeli yalnız bu Türkiye gibi modernleşmeyi geriden takip eden bir ülkede gerçekten zor gibi görünüyor ki öyle.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
fark ederimi islam hiristiyan musevi benim için önemli olan insan olması insanları dinini hiçbir zaman sormam ben hiristiyan dedim zaten benden başkada yok galiba diyen

aykut011

aykut011

Üye
sade bir anket hangidinden olunursa olunsun yeterki inancına ve inanca saygılı olunsun
öncelikle insani şahsiyet+vahiy=islami şahsiyet

Progressivity

Progressivity

Üye
Elhamdülillah Müslümanım...
Bence gereksiz değil, inanç özgürlüğü diye birşey var, isteyen bunu rahatlıkla belirtebilmeli yalnız bu Türkiye gibi modernleşmeyi geriden takip eden bir ülkede gerçekten zor gibi görünüyor ki öyle.

kardeşim tabiki inanç özgürlüğü diye birşey var ama bu açılan konunun onunla bir alakası yok konuya 1000kişi müslümanım yazacak 5-10 kişi hristiyan olduğunu ve bikaç ta yahudi çıkarsa çıkar eee noldu şimdi ben artık enginin hristiyan olduğunu öğrenmiş oldum çok mu iyi oldu şimdi belki ileriki zamanlarda ben onu farklı yargılayacağım bbelkide yargılamayacağım ama ne dedik zaten kişinin inancından önce insan olması önemli bu açıdan ön yargı oluşabilir işte hiç gerek yok yani burda inancımızı yazmaya ondan bahsediyorum

fotonn

fotonn

Üye
kardeşim tabiki inanç özgürlüğü diye birşey var ama bu açılan konunun onunla bir alakası yok konuya 1000kişi müslümanım yazacak 5-10 kişi hristiyan olduğunu ve bikaç ta yahudi çıkarsa çıkar eee noldu şimdi ben artık enginin hristiyan olduğunu öğrenmiş oldum çok mu iyi oldu şimdi belki ileriki zamanlarda ben onu farklı yargılayacağım bbelkide yargılamayacağım ama ne dedik zaten kişinin inancından önce insan olması önemli bu açıdan ön yargı oluşabilir işte hiç gerek yok yani burda inancımızı yazmaya ondan bahsediyorum

:oke:Katılıyorum..Zaten kur'an da :"BENİM DİNİM BANA,SENİN DİNİN SANA "diyerek gerçek bir demokrasi dersi veriyor bize, tabi anlayana...

Catty

Catty

Emekli Yönetici

Yazımı yanlış anlamış bulunuyorsun :)

A1234567A

A1234567A

Üye
Müslümanız Elhamdulillah gereksiz bir konu

Progressivity

Progressivity

Üye
Yazımı yanlış anlamış bulunuyorsun :)

aslında genel olarak demek istediklerini anladım bilal zaten birçok kişi bu konuda hem fikir sadece bu konunun gerekliliği hakkında hem fikir değiliz olabilir yani normaldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt