Hamit en büyük hayalini açıkladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Hamit en büyük hayalini açıkladı!
Milli Takım'ın ve Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Hamit Altıntop, Bild'e yaptığı açıklamada en büyük hayalini açıkladı..
Alman Birinci Ligi (Bundesliga) Şampiyonu Bayern Münih'de oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop, tam olarak formda olmadığı halde Avrupa Şampiyonası'nda yapabileceğinin en iyisini yaptığını söyledi.

Hamit, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, sakatlığından sonra Avrupa Şampiyonası'na katılabilmek için sürekli dua ettiğini belirterek, ''Bayer Münih'in doktorları ve fizik tedavi uzmanlarının çalışmaları sayesinde katılmayı başardım. Tam formda olmadığım halde Avrupa Şampiyonası'nda yapabileceğimin en iyisini yaptığımı düşünüyorum'' dedi.

BU BENİM EN BÜYÜK HAYALİM
Bayer Münih ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istediğini de ifade eden Hamit, ''Bu benim en büyük hayalim. Bayer Münih ile buna ulaşabileceğimize inanıyorum. Belki yarın değil, daha sonra. Ancak buna inanıyorum'' şeklinde konuştu.

Bayer Münih'in kadrosunun bunu başaracak güçte olduğunu belirten Hamit, bunun Avrupa Şampiyonası karşılaşmalarına bakıldığında görüldüğünü, Alman oyuncuların finale, kendisinin de Türkiye ile yarı finale kalmayı başardığını söyledi.

Hamit ayrıca, Fransız oyuncu Franck Ribery'nin kalitesinin tartışılamayacağını, Avrupa Şampiyonası'nda başarısız olan Luca Toni'nin de geçen sezon gol atabileceğini ispatladığını kaydetti.

Cep telefonuyla çok fazla kısa mesaj (sms) da yazdığının hatırlatılması üzerine Hamit, yazdığından daha fazla mesaj aldığını, Avrupa Şampiyonası'ndan önce mesajları bir süre silmeme kararı aldığını, 6 hafta sonra telefonunda yaklaşık 3 bin mesajın toplandığını, kapasitesini aştığı için telefonunu değiştirmek zorunda kaldığını sözlerine ekledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

~Crusher~
Cevap
0
Görüntüleme
396
~Crusher~
Amaru Shady
Cevap
4
Görüntüleme
519
ka_za
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
298
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
330
Haydar
tragedie
Cevap
1
Görüntüleme
358
sawyer32


Üst Alt