Hakeme çelme atan Avcı'ya 5 maç ceza!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Hakeme çelme atan Avcı'ya 5 maç ceza!


PTT 1. Lig'de, sahada çıkan olaylar nedeniyle ertelenen Şanlıurfa - 1461 Trabzon maçında karşılaşmanın hakemi Hüseyin Sabancı'ya çelme atan Koray Avcı'nın 5 maçlık ceza alması, Engin Baytar'a neden 11 verildi sorusunu gündeme getirdi.


Gün gelmiyor ki futbolda bir çifte standart tartışması olmasın. Fenerbahçe'ye penaltı verdi G.Saray'a vermedi, bu hakem şu takıma karşı taraflı maç yönetiyor vb. iddialarla çalkalanan Türk futbolunda garip bir olay daha yaşandı.


PTT 1. Lig'de 14 Ekim Pazar günü sahada çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Şanlıurfaspor - 1461 Trabzon maçında, karşılaşmanın hakemi Hüseyin Sabancı'ya çelme atan Koray Avcı'ya Profesyonel Futbol ve Disiplin Kurulu (PFDK) 5 maç ceza uygun gördü!

Koray Avcı'ya verilen bu ceza, beraberinde birtakım soruları da beraberinde getirdi ki, bunların birincisi şüphesiz F.Bahçe ve G.Saray arasında oynanan Süper Kupa maçında Engin Baytar'ın Cüneyt Çakır'ın yakasına sarılması neticesinde aldığı 11 maçlık ceza.

Engin acaba dünyaca ünlü hakem Cüneyt Çakır'a şiddet uyguladığı için mi bu denli bir ceza aldı, yoksa G.Saray gibi büyük bir kulüpte oynayan, daha önceden vukuatlarıyla bilinen ve göz önünde olan biri olduğu için midir bilinmez; ama Koray Avcı'ya 5, Baytar'a 11 maç ceza verilmesi camiaca tartışılıyor.
 


ersinbakar

ersinbakar

Üye
türk futbolu neden gelişmediği ortada heralde.
 
zaza

zaza

Üye
Stadtaydım çelme takmadı sahaya taraftar atladı hakem düdğünü çalarak, tabi korkuyordu sahaya atlayan taraftarı göstererek hızlıca geri geri gitti. avcı oradaydı ayağına takıldı. Ben ilk başta Serdar özkan'a kırmızı kart çıkardı diye düşünürken meğerse Koray avcıya çıkarmış. Ancak haksızlık diz boyu doğu takımını istemiyorlar süperligde maça çok iyi başlayıp golde bulmuştuk bizim kinimiz trabzon takımına değil onlar kardeş şehrimiz. Kadköyde stad yandı ancak maç tatil edilmediği halde bize verilen karar çok ağırdı.
 
greenmile

greenmile

Üye
ne alaka şimdi? engin baytarın hakeme ne yaptığını göremiyorsanız gözlük tavsiye ederim.Herşeyde engin baytarı standart mı alacağız? Bence o adama 11 maç azdı,yap bakalım avrupada 11 maç aldığına şükrediyor musun etmiyorsun

urfa maçındaki olayla nasıl engini kıyasladığınızı anlamakta mümkün değil ya neyse.

ayrıca kadıköyde stad yanmış o stad maç sonu yandı aynı şey değil sahaya taraftar ne için giriyor hakemle bayramlaşmaya falan mı?


biz stadı yakıyorsak ne hakeme tepki ne de rakibe.

dipnot şahsen ben böyle takımları istemiyorum üst liglerde normalde geçen yıl balıkesir nefretim olmasa urfayı falan desteklemezdim.Diyarbakırda çıktı neler oldu gördük
 
Jitou

Jitou

Üye
İki olayın birbiriyle alakası yok çok saçma
 
greenmile

greenmile

Üye
maç urfada oynanıyor biri urfa takımı biri trabzon takımı ama konu galatasaray bölümünde enteresan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt