Hakan Şükür: "Katarda oynarım"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
Hakan Şükür: "Katarda oynarım"
Hakan Şükür: "Katar'da oynarım"


Galatasaray'ın golcüsü, başarılı bir sezon geçirdiklerine inanıyor



Hakan Şükür, ayaklarının götürdüğü yere kadar oynamak amacında
Galatasaray'ın golcüsü Hakan Şükür ekonomik şartların beklentilerini karşılaması halinde tekrar yurt dışında oynayabileceğini söyledi.

Çaykur Rizespor Başkanı Ekrem Cengiz'in davetlisi olarak Antalya'nın Kemer İlçesi'ne gelen Galatasaray'lı Hakan Şükür, kaldığı otelde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hakan Şükür, Galatasaray'ın Arif Erdem ve Hakan Ünsal ile yollarını ayırmasıyla ilgili bir basın mensubunun yönelttiği soruya, "futbol acımasız bir sektör. Performansa göre değerlendirilirsiniz" yanıtını verdi.

Gelecekte bu sorunla kendisinin de karşılaşacağını belirten Şükür, bu performansının devamı halinde takımda kalacağına inandığını vurguladı.

Çok çalıştığını ve kendine iyi baktığını söyleyen Hakan, "ayaklarımın beni götürdüğü yere kadar oynamak istiyorum. Bu Türkiye olur, yurt dışı olur farketmez. Yurt dışında da maddi düşüneceğim. Katar, Kore, Japonya, Amerika gibi yerlerde oynayabilirim" dedi.

Galatasaray'a gelirken boş sözleşmeye imza attığını anlatan Hakan Şükür, bu yüzden kontratın bedeli ve süresini bilmediğini belirtti.

Kendisine kontratının bu sezon sonunda dolacağının söylendiğini ifade eden Şükür, ''bu seneyi de Galatasaray'da en iyi şekilde değerlendireceğim. Burada medya yanlışları da çok oldu. Mukavele süreçlerini bilmeden, belki de kendi kalplerindeki düşünceleriyle, beni takımdan gidecekmiş gibi göstermeleri yanlıştı. Benim bir sene daha kontratım var" diye konuştu.

"İkinciliği kaptırmamız kötü oldu"

Şampiyonluğu son birkaç maçta kaybettiklerini ve çok üzüldüklerini anlatan Hakan Şükür, "ikinciliği Trabzonspor'a kaptırmamız bizim için daha kötü oldu. Aslında performans olarak başarılı, tabelaya baktığınızda hedeflediğimiz yerde olmadığımız bir sezon geçirdik'' dedi.

Hakan, yeni bir takımın olmalarına rağmen ligi sonuna kadar kovaladıklarını ve Türkiye Kupası'nı kazandıklarını belirterek başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Deneyimli golcü, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Eric Gerets'i hiç tanımadığını, ancak Belçikalı teknik adamın çalıştığı takımlarda zaman zaman iyi dönemler geçirdiğini bildiğini ifade etti.

Gheorghe Hagi'nin Galatasaray'da başarılı bir sezon geçirdiğine de değinen Hakan, "Hagi'nin gitmesi herkesten çok beni üzdü. Geçen sene kötü bir dönemde geldi ve iyi bir takım oluşturdu. Hepimiz gibi kendisinin de mutlaka hataları olmuştur" diye konuştu.
 


maavii

Üye
kimse değerini bilmiyorki hakan şükürün katara gitse kral yaparalar onu:
 
hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
bnm şimdiye kadar gördüğüm en ii forvet hakan şükür ama kimse değerini bilmedi

ersun yanal da dahil olmak üzere

ztn şimdi görüyoruz milli takımı
 

schweppes

Üye
arkadaşlar yapmayın nasıl değeri bilinmedi
daha nasıl abartılabilirdi bir futbolcu
biraz lütfen objektif olalım fanatik bakmayalım
hakan şükür hakettiğinden çok daha fazla ilgi alaka vede değer bulmuştur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt