Hakan, Kanada yolunda!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
    Konu Sahibi
Hakan, Kanada yolunda!
Galatasaray Futbol Komitesi’nin raporu doğrultusunda sarı kırmızılı takımla yollarını ayıran efsanevi golcü Hakan Şükür’ün Kanada kulüplerinden Toronto FC ile büyük ölçüde anlaştığı ortaya çıktı. Türkiye’de birçok kulüp başta olmak üzere Dubai ve Katar kulüplerinden de transfer teklifleri alan Hakan Şükür’ün özellikle kızlarının eğitimini göz önünde bulundurarak tercihini Kanada’dan yana kullanacağı ifade edildi.
Yıllık 3.5 milyon dolar
Dubai ve Katar kulüplerinden gelen astronomik tekliflere ailesini düşünerek "hayır" yanıtını veren Hakan Şükür’ün en geç 1 hafta içinde de yeni kulübünü resmen açıklayacağı belirtildi.
David Beckham’ın da forma giydiği ABD Major Ligi’nde (MLS) mücadele eden Toronto FC Kulübü’nün 1 ay önce ailesiyle birlikte Amerika’ya giden Hakan Şükür ile temaslarını uzun süredir sürdürdüğü ve Türkiye’de rekorları alt üst eden başarılı golcüye yıllık 3.5 milyon dolarlık bir teklifte bulunduğu öğrenildi. MLS’de Doğu Grubu’nda mücadele eden Toronto FC Kulübü, 21 puanla 5. sırada bulunuyor. Hakan Şükür transferini bitirmek için büyük bir çaba gösteren Kanada kulübü 2008 Mart’ında bir dönem adı Galatasaray ile anılan Newcastle, Benfica ve Paris Saint Germain kulüplerinin formasını giyen Laurent Robert’i kadrosuna katmıştı.
Gül’e danıştı Hakan Şükür dün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ziyaret etti. Hakan, 1 saatlik kabül sonrası Çankaya Köşkü çıkışında Gül’ün daveti üzerine ziyarette bulunduğunu belirterek, "Bundan sonra yapacaklarımla ilgili Sayın Cumhurbaşkanı ile fikir alışverişinde bulunduk" dedi.


15.07.2008
Kaynak : Hürriyet
 
qurbuz

qurbuz

Üye
gitmekistedigi kulube ggitsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

gutihaz1
Cevap
6
Görüntüleme
562
HsynYkt
India
Cevap
2
Görüntüleme
438
DaNq3rB0y
India
Cevap
6
Görüntüleme
460
India
Cevap
0
Görüntüleme
980
India


Üst Alt