Hagi'ye büyüdüğümü göstermek istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Hagi'ye büyüdüğümü göstermek istiyorum
Galatasaray kaptanı Arda Turan, teknik direktörlük görevine getirilen Gheorghe Hagi'nin kendisinde çok farklı bir yeri olduğunu söyledi.

CNR Dünya Ticaret Merkezi'nde devam eden Autoshow 2010 otomobil fuarında bir firmanın standını ziyaret eden Arda Turan, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Teknik direktörlük görevine gelen Gheorghe Hagi ile ilgili fikrinin sorulması üzerine Arda, "Hagi için benim yorum yapmam doğru olmaz. Haddime değil" derken, şu ifadeleri kullandı:

"Hagi büyük futbolcuydu, büyük hoca, çok da büyük bir insan. Küçükken bana çok emeği oldu. İnşallah ona biraz büyüdüğümü göstermek istiyorum. Sakatlıktan kurtulup, ona yardımcı olmak istiyorum. Takımıma yeniden katkı sağlayabilmek istiyorum.

"Hocamız, umarım kariyeri için ve bizim için çok iyi günler geçirir burada. Hagi'nin karakterini, yapısını, oyuncu kişiliğini biliyorsunuz. Çok hırslı, her zaman kazanmak isteyen, pes etmeyen biri. Bu da Galatasaray camiasıyla bağdaşan bir durum. Artı yönde çok iyi olacağını düşünüyorum.

"Aynı şekilde Tugay ağabey de onun yanında önemli bir faktördür. Karizması, daha önce yaptıkları, yurt dışı kariyeri bizim için önemli. Örnek bir insan."

"Sözleşmem ölene kadar"

Arda, Galatasaray'da sözleşmesinin yeniden uzatılmasının, Avrupa'da top koşturma hedefinin biraz daha ötelenmesi anlamına mı geldiği şeklindeki bir soruya, "sözleşmem çok daha önceden uzatılmıştı. Benim sözleşmemin süresiyle Avrupa'ya gidiş tarihim arasında fark yok. Galatasaray ile zaten ölene kadar sözleşmem var. Galatasaray'dan bonservissiz ayrılmayacağım. Zaten tüm imzalarımızı boş mukaveleye atıyoruz" yanıtını verdi.

Sarı-kırmızılı futbolcu, yaşanan kötü gidişin ardından teknik direktörlük görevine Hagi'nin gelmesiyle birlikte, takımın eski yıldızları Hasan Şaş, Hakan Şükür, Hakan Ünsal gibi isimlerin de Florya Metin Oktay tesislerine gelerek takıma moral vermesinin kendileri için önemini aktardı.

Galatasaray camiasına yakışan davranışın bu olduğunu söyleyen Arda, "iyi günde herkes Galatasaraylı, herkes Galatasaray camiası mensubu. Önemli olan kötü günde hep beraber olabilmek, ayakta olabilmek" dedi.

"Beşiktaş maçına yetişmem zor"

Sakatlığıyla ilgili bilgi veren Arda Turan, 28 Kasım'da oynanacak Beşiktaş derbisine yetişebilmesinin de zor olduğunu aktardı.

Kuvvetlendirme çalışmalarına devam ettiğini ve her şeyin yolunda gittiğini dile getiren sarı-kırmızılı oyuncu, "ne zaman iyileşeceğimin süresi belli değil. Ağrılarım ne zaman biterse, o zaman sahalara döneceğim. Beşiktaş maçına yetişmem zor. Süre vermiyorum" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Frank Rijkaard'ın gidişinin ardından yapılan spekülasyonlar için görüş belirtmek istemediğini vurgulayan Arda, Trabzonspor maçıyla ilgili ise "ben de sizler gibi izleyici olacağım. Bütün iyi dileklerim, dualarım takımımla beraber" dedi.

Arda, Fenerbahce derbisinin ardından yaşanan, "bir puana sevinildi" spekülasyonları için ise "Galatasaraylıların sevinci, Galatasaray'ın mücadelesinedir, ruhunadır. Tabii ki bir puana sevinmedik. Önemli olan gösterilen mücadele ve duruştu. Ona sevindik diye düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt