Hagi ile değişim rüzgarı sürüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hagi ile değişim rüzgarı sürüyor
Galatasaray’da teknik direktörlük görevine Hagi’nin gelmesiyle başlayan değişim rüzgarları sürüyor.










Gheorghe Hagi, savunmanın göbeğindeki Servet ve Neill'e sık sık ileri çıkıp, gol atma emri verdi. Onlar golü kollarken, yerlerine ön liberolar geçerek stoper görevini üstlenecek. 1-SERVET&NEILL FORVETE
Medical Park Antalyaspor maçında savunmadan gelip gol atan Servet Çetin'in sırrı da bu değişimin bir parçası... Göreve gelir gelmez savunmadaki stoperler Servet ve Lucas Neill'le özel bir görüşme yapan Rumen teknik direktör Gheorghe Hagi'nin, iki yıldızından da daha çok ileriye çıkmasını istediği ve bundan sonra kullanılacak her korner atışında iki stoperin de birer golcü gibi rakip ceza sahasını karıştırması direktifini verdiği öğrenildi.
Hocasının bu sözü ile uzun süre sonra golünü atıp kendine gelen Servet, eski teknik direktör Frank Rijkaard döneminde yaşadığı huzursuz günlerin ardından yeniden Ali Sami Yen tribünlerinin sevgilisi haline geldi.
MUSTAFA VE AYHAN FAVORİ
Hagi'nin sadece Servet'ten değil Avustralyalı stoperinden de gol atmasını beklediği belirtildi. İki oyuncunun ileriye çıkışlarında iki hızlı oyuncuyu ve bir ön liberoyu geride bekleten Hagi, böylece rakibin kontrataklarına da önlem almış olacak.
GEÇMİŞİ HATIRLATIYOR
Antalya maçındaki golüyle galibiyette büyük rol oynayan Servet, Karl Heinz Feldkamp ve Skibbe dönemlerinde de benzer bir taktikle oynuyor, özellikle duran toplarda ileriye çıkıp birbirinden ilginç gollere imza atıyordu. Servet, Skibbe döneminde maçın son anlarında forvet pozisyonuna bile geçiyordu. Tecrübeli savunma oyuncusu, Hagi'nin göreve gelmesiyle birlikte yeniden eski günlerine döndü.
2- SİHİRBAZA ÇOK İŞ DÜŞECEK
Baros'un dönmesi sonrasında 'El Mago' yani 'sihirbaz' lakaplı Pino mikserlik yapacak, oyun bozacak, sahada basmadık yer bırakmayacak. Arda ve Kewell'la yer değiştirip, rakibi yoracak.
Sezon başında Fransa'nın Monaco takımından transfer edilen 23 yaşındaki Kolombiyalı forvet oyuncusu Juan Pablo Pino, son iki haftadır oynadığı futbol ve attığı golle Sarı-Kırmızılı camianın yeni göz bebeği oldu.
Hagi'nin göreve gelmesiyle adeta kendisini bulan genç yıldız, Fenerbahçe ve Antalyaspor maçlarında çıktığı santrfor mevkisinde sergilemiş olduğu performansla, hakettiği övgüyü aldı. Rumen teknik adamın Trabzonspor karşısında da onbirde şans vereceği Pino'nun, ülkesi Kolombiya'da 'El Mago' (Sihirbaz) lakabı ile tanındığı biliniyor. İşte bu özelliğinin sahaya en iyi şekilde yansıtabilmesi adına da Hagi'nin futbolcuyla bire bir görüşerek taktikler verdiği öğrenildi.
Sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Baros'un dönmesi sonrasında 'El Mago', yani 'sihirbaz' lakaplı Pino mikserlik görevini de üstlenecek. Futbolcu, oyunu karıştırıp, rakibi bozacak, sahada basmadık yer bırakmayacak.
Müthiş sürati, pas alışverişine yatkınlığı ve yüksek tekniği ile bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Pino'nun bu lakabını bilen takım arkadaşlarının da, Florya'da artık genç oyuncuya ortaya koyduğu performanstan dolayı 'El Mago' diye hitap etmeye
başladıkları öğrenildi.
Hagi'nin yeni taktiğinde sakatlıklarını atlatmalarının ardından Arda Turan ve Harry Kewell'ın da maçlarda sık sık yer değiştirerek oynayacakları ifade ediliyor.
MİLLİ FORMAYA DOĞRU
Pino'nun yüksek performansının ülkesinde de takip edildiği ortaya çıktı. Daha önce 3 defa Kolombiya Milli Takımı'nın formasını giyen Pino'nun, milli takım hocası tarafından takip edildiği ve büyük bir ihtimalle yeniden davet edileceği belirtildi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt