Hagi`den hediye futbolcu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Hagi`den hediye futbolcu!


Galatasaray'ın eski 'süper solağı' Hagi, Aslan'a kendisi gibi bir yıldızı kazandırıp büyük bir bomba patlatmak için gün sayıyor.

Hagi’nin futbol okulundan yetişip halen Romanya'da FC Viitorul Constanta forması giyen Gabriel Iancu, dev yıldızın 'veliahtı' olarak gösteriliyor. Rumen basını, Hagi’nin 18 yaşındaki bu yıldızı G.Saray’a götürmek istediğini, hatta Fatih Terim ile de bir görüşme gerçekleştirerek, bu konuda bilgi aktardığını duyurdu.

Giga bu görüşmede Terim’e "En az benim kadar kaliteli bir futbolcu ve geleceği çok parlak" diyerek futbolcusuna referans oldu. Yıldızın ya devre arası transfer dönemi ya da önümüzdeki sezon başında Sarı-Kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

Ajax da Iancu'nun peşinde

Sol kanat ve santraforda görev yapan Gabriel, Hagi gibi sol ayaklı ve peşinde koşan takım sayısı bir hayli fazla. Alt yapısıyla ünlü Hollanda ekibi Ajax, 2 hafta boyunca Iancu’yu izlemiş ve oyuncunun performansı karşısında büyülenmiş. Eğer Cimbom elini çabuk tutmazsa, büyük bir fırsatı kaçırabilir.

Iancu, performansını şu ana kadar ligde sergilediği futbolla kanıtlarken, ligdeki 7 karşılaşmada 3 golü bulunuyor. ‘Geleceğin madeni’ olarak gösterilen 18'lik yıldız için Hagi de "Iancu yaşına göre çok etkili bir yıldız adayı. Onun mükemmel performansa ulaşması fazla vakit almayacak. Yaşına göre çok olgun, cesur ve karakterli bir futbolcu" ifadelerini kullandı
 
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
etiketini çıkartmayı unutmasınlar :zzz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Murat Alper
Cevap
0
Görüntüleme
535
Murat Alper
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
489
scarface006
India
Cevap
2
Görüntüleme
438
DaNq3rB0y
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
2K
esokmen


Üst Alt