Haftanın maçı İnönü'de!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Haftanın maçı İnönü'de!
Haftanın maçı İnönü'de oynanıyor, Beşiktaş Bursaspor'u ağırlıyor!

Yoluna 3 kulvarda devam eden ama Süper Lig'deki son 5 maçında 3 kez beraberlik yaşayan Beşiktaş, haftanın en önemli çeken maçında Bursaspor ile karşılaşacak.

Ligde geçen hafta son sırada yer alan Ankaragücü ile deplasmanda 0-0 berabere kalan ve lider Galatasaray'ın 7 puan gerisine düşen siyah-beyazlı takım, Bursaspor'u mağlup ederek, hem geçen hafta yitirdiği 2 puanı telafi etmeyi, hem de zirveden kopmamayı hedefliyor. Beşiktaş, ligin ikinci yarısının ilk haftasında kendi sahasında Eskişehirspor'u 2-0 mağlup ederken, deplasmanda ise Ankaragücü ile 0-0 berabere kalmıştı. Siyah-beyazlı ekip, ilk yarıda ise Bursaspor'u 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. İlk yarıdaki mücadelede 1-0 geriye düşen Kara kartallar, Quaresma'nın kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bırakmasının ardından Holosko ve Sivok'un golleriyle mücadeleyi 2-1 kazanmıştı.

Siyah-beyazlı takımda, sakatlıkları bulunan Quaresma, Hilbert ve Aurelio karşılaşmada forma giyemeyecek. Carlos Carvalhal'in Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında görev vermediği Fabian Ernst'i oynatması bekleniyor. Bu arada son idmanda sol dizine darbe alan Tomas Sivok, çalışmayı yarıda bıraktı. Çek futbolcu büyük ihtimalle karşılaşmada oynayamayacak.

Resmi maçlarda son yenilgisini 6 Kasım'da Gençlerbirliği karşısında alan Beşiktaş, bu mücadelenin ardından çıktığı 12 maçta yenilgi yaşamadı. Ligde 9 maçta 5 galibiyet ve 4 beraberlik alan siyah-beyazlı takım, UEFA Avrupa Ligi'nde 2 karşılaşmayı da kazanırken, Ziraat Türkiye Kupası'nda da oynadığı mücadeleyi galibiyetle tamamladı, son 9 lig maçında da mağlup olmadı.

Siyah-beyazlı takımın Bursaspor ile yapacağı karşılaşmada taraftarların Fiyapı İnönü Stadı'nı doldurması bekleniyor. PFDK'nın verdiği seyircisiz oynama cezası nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanan karşılaşmayı sadece kadın ve çocuk taraftarlar karşısında oynayan siyah-beyazlı takım, Bursaspor karşısında diğer taraftarlarına da kavuşacak. Öte yandan ilk yarıda alınan karar gereği maçta Bursasporlu taraftarlar yer almayacak.

Bursa'da coşkulu uğurlama
İnönü'de taraftarından yoksun olacak Bursaspor'u ise Özlüce Tesisleri'nden çok sayıda taraftar tezahüratlarla uğurladı. İstanbul'a hareketten 1 saat önce tesislere gelen taraftarlar, takımları lehine tezahürat yaptı. Taraftarlar, coşkuyu izlemek için tesislerdeki odalarının camlarından bakan futbolculara, 3'lü çektirdi.

Yeşil beyazlılarda Michael Basser sarı kart cezalısı, Prince Tagoe ise Gana Milli Takımı'nda...

Saat 19.00'da başlayacak maçı Özgür Yankaya yönetecek ve karşılaşma Lig TV'den yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ-BURSASPOR
STAT: İnönü
HAKEM: Özgür Yankaya

SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV

BEŞİKTAŞ: Cenk, Ekrem, Sidnei, Egemen, İsmail, Siamo, Ernst, Veli, Fernandes, Edu, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvalhal

BURSASPOR: Carson, Hakan, Serdar, Stepanov, Vederson, Sestak, Adem, N'Diaye, Ozan, Batalla, Turgay
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva


Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Hugoooooooooooooooooooooooooooo Almeidaaaaaaa Dk.'7 Beşiktaş:1 Bursa: 0 :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Mert
greenmile

greenmile

Üye
rüştü içeri aldı topu gol vermediler maçın özetine gerek yok:D
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Golll Mustafa Pektemek .d.d.

3-1
:alkis
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
yok yok o gol değildi murat . :) bursa kendine yansın , sen okadar gol kaçırırsan , yenilirsin böyle ... Atamayana atarlar kuralı işledi resmen . :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:pro:
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
:nargile:
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
aliii :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
SHS

SHS

Üye
:pro2:
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt