Uygulama Hafızamı ne dolduruyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
raven1111

raven1111

Üye
    Konu Sahibi
Hafızamı ne dolduruyor?
dün galaxy gio telefonuma 40 mb'lık bir oyun yukledim.hafıza dolu bildirimi geldi bende sildim oyunu ancak oyundan önce 60 mb olan boş hafızam 6mb boş görünür oldu. dosya yöneticisinde tüm dosyalara baktım büyük bir dosya bulamadım uygulamalarıma da baktım yine aynı. oyunu silmeme rağmen niye eski haline gelmedi hafızam :S bir bilgisi olan yardım etsin lütfen ? :(

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
dün galaxy gio telefonuma 40 mb'lık bir oyun yukledim.hafıza dolu bildirimi geldi bende sildim oyunu ancak oyundan önce 60 mb olan boş hafızam 6mb boş görünür oldu. dosya yöneticisinde tüm dosyalara baktım büyük bir dosya bulamadım uygulamalarıma da baktım yine aynı. oyunu silmeme rağmen niye eski haline gelmedi hafızam :S bir bilgisi olan yardım etsin lütfen ? :(

dosyalarima bak.muhtemelen oyunun datasi halen oradadir.android/data dadir buyuk ihtimallr

raven1111

raven1111

Üye
    Konu Sahibi
baktım her yere ancak bulamadım bende fabrika ayarlarına geri döndürdüm herşeye sıfırdan başladım :) teşekkürler ilgilendiğin için bu arada:)

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye

..

eger yine aynı sorunu yasarsan bu ıkı uygulamayı ındır es task managerden tarama yap o hangı dosyaların ne kadar yer kapladıgını gosyeriyor :) :good:

007emin

007emin

Üye
arkadaş dediğin sorun ben telde de vardı tel galaxy ace tel hafızası doldu teli kapatıp açtım düzeldi bence sende dene

raven1111

raven1111

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ilginiz için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt