Haddini aşma....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Haddini aşma....
Haddini aşma


Küfürü Beşiktaş taraftarına mal etmek Aziz Bey'in haddini aşar... Rüştü'nün kendi tesislerinde dövülmesini Beşiktaşlılar yapmadı... Mustafa Denizli'ye küfür edenler de Beşiktaşlılar değildi... Kadıköy'e gidecek olan 2 bin Beşiktaşlı her şeye bedeldir... Sayın Aziz Yıldırım'ı daha sakin olmaya davet ediyoruz.


***

Haddini bil Aziz bey

Beşiktaş Kulübü, "Küfür onların devamlı yöntemidir" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a sert çıktı: Haddini aşma, sakin ol!.

Talihsiz beyanat
Beşiktaş, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önceki gün yaptığı açıklamalara aynı sertlikte yanıt verdi. Siyah-beyazlılar, Aziz Yıldırım'ı sert bir dille eleştirirken "102 yıllık bir camianın taraftarlarına 'Küfür onların devamlı yöntemidir' ve 'kendi başkanlarına bile küfür etmek sureti ile istifa ettirmişlerdir' söylemi talihsiz ve haddini aşan bir ifadedir. Küfür ve şiddet Türk sporunun kanayan en büyük yaralarından biridir. Bunu amaç dışı polemiklerle Beşiktaş taraftarına mal etmek sayın Aziz Yıldırım'ın haddine değildir" denildi.

Örnekler var
Yazıda ilginç benzetmeler de yapıldı: "Sayın Yıldırım unutmamalıdır ki Rüştü Reçber'in kendi tesislerinde ve kendi başkanlık döneminde maruz kaldığı şiddet ve küfürler Beşiktaş taraftarları tarafından gerçekleştirilmemiştir! F.Bahçe teknik direktörü olduğu dönemde Mustafa Denizli'yi havaalanında küfürle taciz edenler ve görev bıraktıranlar herhalde Beşiktaş taraftarları değildi! Ali Sami Yen'deki G.Saray- F.Bahçe maçında üstelik şeref tribününde Fatih Altaylı'ya saldıranlar tarafınızca bilinen belli kişilerdir!"

Ortamı geriyor
"Her derbi yenilgisi sonrası gündemi değiştirme yöntemini seçen sayın Aziz Yıldırım, şimdi de ortamı germeye ve saha içindeki mücadeleyi saha dışına taşımaya çalışmaktadır. Sayın Aziz Yıldırım da çok iyi bilmektedir ki Kadıköy'e gelecek 2 bin Beşiktaş taraftarı her şeye bedel olacaktır. Sayın Yıldırım gerçekleri saptırarak Beşiktaş taraftarını Kadıköy'e getirmemenin hesaplarını yapmaktadır. Sayın Yıldırım'ı, şiddet ortamını ortadan kaldırma çabalarına gerçek anlamda destek vermeye ve daha sakin olmaya davet ediyoruz.''
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt