haber programı istek...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
    Konu Sahibi
haber programı istek...
arkadaşlar ben samsung galaxy advance(i9070) kullanıyorum. Telefonun kendi haberler ve hava durumu var güzel de çalışıyor. En güzel yani istedigin bir konu başlıgı ekleyip haberler içinden ayıklıyor. mesela 'altın' konu başlıgı açtıgında sadece altın ile ilgili haberleri veriyor ama zamana göre sıralamıyor. Bu tarzda daha güzel bir program bileniniz var mı? Hatta kendimiz kaynak site oluşturabilecegimiz bir haber proğramı arıyorum. Programın kendi haber kaynaklarına da müdahele edip istedigimiz sitede istedigimiz konu başlıgını yazıp haberleri toplayan bir program.
Abi sende çok şey istiyorsun demeyin haberleri kendimize göre ayarlamak önemli olan ben ilgilenmedigim haberleri aradan çıkarmak istiyorum. madem bu tel benim, benim istedigi haber telefomunda olsun degil mi :) bilen gören duyan varsa lütfen bi link atsın.. araştırdım ben ama hepsi belli bir kanal, gazetenin prosu veya genel olarak haberleri toplayan herhangi bir pro.
 


Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
pek kulanmadım ama hürriyet haberturk vs. gazetelerin uygulamaları işini görür diye tahmin ediyorum.
 
mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
    Konu Sahibi
yok o tarz tek bir haber kaynagı olan bir pro degil benim istedigim. haber kaynakları karışık olacak ve isyedigib bir konu yazdıgında o konu ile ilgili haberleri orda toplayacak bir pro. teşekkürlerrr
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt