Guti giderse Kartal'ın B Planı hazır!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Guti giderse Kartal'ın B Planı hazır!
İspanya, Beşiktaş-Galatasaray-Atletico Madrid üçgeninde gerçekleşecek transferi konuşuyor. Senaryoya göre...


Beşiktaş, Guti'nin ayrılması durumunda yerine alacağı futbolcuyu İspanya'dan buldu. Siyah-beyazlılar, Galatasaray Kaptanı Arda'yı transfer edeceği belirtilen Atletico Madrid'in 10 numarası Tiago'yu renklerine bağlayacak... İspanya, Beşiktaş-Galatasaray-Atletico Madrid üçgeninde gerçekleşecek transferi konuşuyor. Müthiş senaryoya göre, Arda Turan Atletico Madrid'e geçecek, Beşiktaş da Guti'nin ayrılması durumunda bu takımda forma giyen Tiago Mendes'i transfer edecek.










Ortaya atılan iddialara göre, Atletico Madrid'in, Galatasaray Kaptanı Arda ile ön anlaşma sağladığı, bundan dolayı iki sezondur kiralık oynayan Tiago'yu artık takımda tutmayacağı ifade edildi.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, geçtiğimiz ay Madrid'e yaptığı ziyarette, Atletico Madrid'de forma giyen Portekizli futbolcuyla bir araya geldiği belirtildi. Menajerliğini Jorge Mendes'in yaptığı ve bonservisi Juventus'ta bulunan futbolcunun Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı ve herhangi bir problem yaşanmayacağı belirtildi.
Atletico da doğruladı
Tiago'da da Simao transferindeki yolu izleyecek olan siyah-beyazlıların , bu futbolcuya Atletico Madrid'in ödediği rakamın üzerine çıkarak ikna ettiği ifade edildi.

Atletico Madrid Kulübü ise Tiago'nun Beşiktaş ile görüştüğünü doğruladı ve bu oyuncu ile önümüzdeki sezondan itibaren devam etmeyeceklerini açıkladı.

29 yaşında olan Tiago, Portekiz Milli Takımı'nda 10 numara giymesine karşın, artık milli formayı giymek istemediğini ifade etmişti. Portekiz, İngiltere, İtalya ve İspanya gibi güçlü liglerde forma giyen Tiago, Avrupa'nın en deneyimli 10 numaralarından biri olarak gösteriliyor.
TİAGO KİMDİR?
Adı: Tiago Cardoso Mendes
Ülkesi: Portekiz
Doğum tarihi: 2 Mayıs 1981
Boy: 1.83 m.
SEZON TAKIM MAÇ GOL
1999-02 Braga 62 4
2002-04 Benfica 75 19
2004-05 Chelsea 34 4
2005-07 Lyon 56 10
2007- Juventus 42 0
2010- A.Madrid(kira) 32 6
 


MetQ7

MetQ7

Üye
Bir yalan haber daha.Ama bu gidişle portekiz milli takımı gibi olucaz:ehe
 
anemik

anemik

Üye
:D yaw kadromuzun ileri kısmı iyi.bi forvet ve adam gbi bi defans alsalar tam olucak.Lucio gibi Chivu gibi adam lazım bi tane defansa.ersan da geldimi tam olur.aurelio,nobre,almeida,bobo,ferrari,sivok hepsini satsınlar artık.inş bi gitselerde kurtulsak.Quaresma simao fernandes gbi oyuncuları kesiyolar.şevk kırılıyo resmen.biri oynuo biri izlio.
 
Kral 63

Kral 63

Üye
yine galatsaray sayesinde alırsınız tiagoyu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt