Güneş'in keyfi yerinde!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d€rVish

d€rVish

Üye
Güneş'in keyfi yerinde!
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in keyfi milli takıma giden oyuncuların iyi bir performans sergilemesiyle daha da arttı.


Antrenmanları basına kapatan tecrübeli teknik adam Eskişehirspor maçını da kayıpsız atlatmanın planlarını yapıyor.

'da ard arda alınan galibiyetlerin ardından oldukça mutlu olan teknik direktör Şenol Güneş'in keyfi, milli takıma giden oyuncuların iyi bir performans sergilemesiyle daha da arttı. Tüm oyuncularını tebrik eden tecrübeli teknik adam, "Milli takım bizim için oldukça önemli. Orada bizi ne kadar fazla futbolcu temsil ederse, demek o kadar güzel işler yapmışız anlamı çıkar. Umarım bu sayıyı daha da artırırız" diyerek tüm futbolcularına milli takım için daha çok çalışmaları konusunda uyarılarda bulundu. Milli takımlardan oyuncularının sakat dönmemesine de sevinen Güneş, Eskişehirspor maçı öncesi antrenmanları da basına kapattı.

MUHAMMET DEMİR, 'A YAKIN

Ceyhun Gülselam'ın cezalı oluşu nedeniyle oynayamayacağı maçta orta sahada sakatlığı geçen Colman'a görev verecek olan tecrübeli teknik adam kadro istikrarını da koruyacak. Öte yandan devre arası için transfer çalışmalarını sürdüren , Bursaspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan genç futbolcu Muhammet Demir'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Bursaspor'la sözleşme uzatmaya yanaşmadığı için kadro dışı bırakılan Trabzon kökenli oyuncunun devre arasında transfer edilmesi bekleniyor. Bu arada bordo - mavililer Kasımpaşalı orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş için de nabız yoklamaya devam ediyor.

HAMİ MANDIRALI İÇİN JUBİLE ÇAĞRISI

'un internet ortamındaki taraftar grubu oluşumlarından Tayfa, eski milli futbolcu Hami Mandıralı'nın jubile yapması için internet üzerinden imza toplamaya başladı. Bu imzaları kulüp yönetimine aktaracak olan bordo - mavili taraftarlar, bugüne kadar toplam 2450 imza toplamayı başardı. Sitedeki açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Trabzonspor taraftarları olarak; gönlümüzde her zaman ayrı bir yeri olan Hami Mandıralı'ya bir derbi maçı ile jubile yapılmasını ve vefa borcumuzun ödenmesini; bu maçın tarihinin ne kadar zaman sonra olursa olsun, en kısa zamanda kamuoyuna duyurulmasını talep ediyoruz."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt