Güneş'e milli teklif

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güneş'e milli teklif
Güney Kore seyahatini sürdüren Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş onuruna Kore-Türkiye İşadamları Derneği (KOTUBA) kahvaltı verdi.

Kahvaltıdan sonra Kore anılarını paylaşan Güneş, ilginç anekdotlar aktardı. Teknik direktör olarak Güney Kore'ye ilk geldiğinde Türkiye'den kaçtığının altını çizen Güneş, bu ülkede daha çok Türkiye için çalıştığını ifade etti. Şenol Güneş, "Buraya geldiğimde aslında kaçmış olarak geldim. Uzaklaşmak düşüncesi ile geldim. Ama tam tersine Türkiye'me çalışmaya başladım. Çoğu zaman Büyükelçi'den üstün tuttukları oldu. Sorumluluk duygusu duymaya başladım" ifadelerini kullandı.

KORELİLER GÜNEŞ'İ İSTİYOR
Trabzonspor'da kalıp kalmayacağı sorusunu "Bilmiyorum" diye geçiştiren Şenol Güneş, Güney Kore'ye transfer iddialarına ilişkin cevap vermekten çekindi. Güneş'in, Güney Kore Milli Takımı'na teknik direktör olarak düşünülen ilk isim olduğu öğrenildi.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Trabzons por Teknik direktörü Şenol Güneş dün eski takımı FC Seoul'un Incheon ile oynadığı ve 3-1 kazandığı lig maçını izledi. Üzerinde Kore alfabesiyle adının yazılı olduğu 61 numaralı Seul forması ile maç öncesi sahaya inen Güneş tribünleri selamlarken, Koreli taraftarlarca ayakta alkışlandı. Tribünlerdeki "Seni seviyoruz sen bizim güneşimizsin" yazılı pankartlar da dikkat çektiler. Öte yandan Güneş'in, FC Seoul'un kampını ziyareti sırasında, eski bir futbolcusu, kendisi için hazırlattığı doğumgünü pastası ile tecrübeli hocaya tatlı bir sürpriz yaptı. Güneş de, "Doğum günüm 1 Haziran ama o tarihte burada olamayacağım için, pastayı hazırlatmış. Türkiye'de böyle bir şey görmedim" dedi.
Kaynak: Sabah
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
356
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
350
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
366
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
372
Haydar


Üst Alt