Gültiken'den ilginç iddia!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Gültiken'den ilginç iddia!
Gültiken'den ilginç iddia!
Eski Beşiktaş Futbol Takımı Menajeri Ali Gültiken, kulüp başkanı Yıldırım Demirören´in, İbrahim Toraman ile kavga ettiği için satış listesine konulan İbrahim Üzülmez´in kaptanlığını 2 kez elinden almak istediğini, ancak kendisinin bunu engellediğini söyledi.
14.7.2008




Gültiken, Lig TV’deki bir programda yaptığı açıklamada, başkan Yıldırım Demirören’in geçen sene kendisi görevdeyken İbrahim Üzülmez’in kaptanlığını almak istediğini belirterek, "Gerekçe olarak da İbrahim Üzülmez’in çok para istemesini ve para konusunda çok konuşmasını göstermişti" dedi.

Ali Gültiken, İbrahim Üzülmez’in kaptanlığının elinden alınmasına kendisinin karşı çıktığını ifade ederek, şöyle konuştu: "Karşı çıkarken de başkana ’Kaptanlığını alacaksınız, peki takımdan gönderecek misiniz’ diye sordum. O da ’Hayır’ dedi. Ben de bunun sakıncalarını anlattım. İbrahim’in takımda bir çevresi olduğunu, kaptanlığının alınıp takım içinde kalmasının gruplaşmalara yol açacağını söyledim. Geçen sezon başından itibaren İbrahim Üzülmez ile ilgili bazı sıkıntılar oldu. Çeşitli eleştiriler çıktı basında ve bunlar içeriden de desteklendi. Bu durum takım içinde de öbür tarafa doğru işlenmeye başladı, takım içinde blok yaratıldı."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt