---------Günlerdir Uğraşıyorum Sorunu çözemedim Nokia 5800 Kamera Video Çekim Sorunu----------

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clubberss

clubberss

Üye
    Konu Sahibi
---------Günlerdir Uğraşıyorum Sorunu çözemedim Nokia 5800 Kamera Video Çekim Sorunu----------
Merhaba arkadaşlar günlerdir uğraşıyorum ama malasef sorunu çözemiyorum ne olur bi yardımcı olun.Bende Nokia 5800 XM var.Nokia Destek hattını aradım sorunuma cvp bulamadım.Benim sorunum uzun süreli video çekiyorum uzun süreli video çekerken mesala çekimin 45.dakikasında telefon ısınıyor reset atıyor bu sorun nedendir niçin böyle alalı 1,5 ay oldu daha yeni aldım sorun çok garip ne olur arkadaşlar bi yardımcı olun ne yapmalıyız nasıl çözülür bu sorun....
 


dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Hiç 45 dakika çekim yapmadım, ama yapmış olduğum 10 dakikalık bir çekimde bile telefon hatrı sayılır derecede ısınmıştı. Durum herkeste aynı o zaman. Bu durum belli ki donanımsal bir sorun. Resetlemesi ise gayet iyi, devamında işlemcisi zarar görebilir çünkü.

Bir de şunu deneseniz. Mesela 40 dakikaya kadar sorunsuz geliyor diyelim. 40. dk. da durdurup tekrar bir 40dk. daha çekim yapabiliyor musunuz?
 
SilentOne

SilentOne

Üye
oha bn en son 20 dk lık yaptım ısnmadı hiç ama cemaradan çıkada kadar baya br zaman geçiyor
 
Mert-77

Mert-77

Üye
Öncelikle telefona hard format at (forumda nasıl olduğunu bulabilirsin) önemli bilgilerini yedeklemeyi unutma, ısınma sorununu için şu anda bir çözüm yok, ancak reset olayı büyük olasılıkla yüklenen bir programdan veya telefonun yazılımından kaynaklanıyor, telefonun yazılımını güncellemeyi unutma en son versiyon v 51.0.006 dir.
 
Davulbaz

Davulbaz

Üye
dostum sorunun ram ,ile alakalıdır.örneğin uzun süre video izlemek veya encode işlemi gerektiren video kaydı gibi ram gerektiren işlerde telefon ön bellek olarak telefon hafısazını kullanır.ve aynı anda bunları paket olarak data olarak hafıza kartına kaydeder.en son izlemek için bu dataları birleştirir.izlenebilecek hale getirir.zaman zaman aşırı hareketli çekimlerde boyut yükseleceği için telefon hafızası yetmez.küçük bir sistem kararsızlığında telefon reset atar.format senin sorununa geçici bir çözüm getirebilir.ama gerek yok.
 
Mert-77

Mert-77

Üye
Atacağın hard format ile telefonun kullandığı c: sürücüsünde önbellek için kullanılmak üzere daha fazla alan oluşur.Bu da daha fazla video çekimi anlamına gelir.
 
m.yucel

m.yucel

Üye
5800 Ekran Işığı açık kaldığında,kamera fazla çekim yaptığında,Film İzlerken vs yani telefon faaliyette iken aynı notebooklar gibi ısınır.Bu normaldir.

Peki neden diğer telefonlar ısınmıyor? : tuştakımı olan telefonların ekranındaki ışık kuvveti telefonu yormuyor fakat dokunmatikleride yaşanan doğal bir olay Sorun Yok :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
3
Görüntüleme
449
Pikkaccu
clubberss
Cevap
6
Görüntüleme
2K
clubberss


Üst Alt