Satılık Günde 30 Dakikanızı Ayırarak 30 TL Kazanabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

code1616

code1616

Üye
    Konu Sahibi
Günde 30 Dakikanızı Ayırarak 30 TL Kazanabilirsiniz
Sosyal Medya Kazanç Sağlama-Ek Gelir- IVR Eğitim Seti


Uzun süredir sosyal medya reklamciligi konusunda çalışıyorum. Bu süreçte pek çok tecrübe edinerek sosyal medya reklamlari üzerinden ciddi rakamlar kazandım. Son dönemde popüler olan IVR reklamcılığında çok çeşitli yöntemlerle kazanç sağladim-sağlamaya devam ediyorum.
Sektör değişikliği sebebiyle artık sosyal medya reklamcilgindan ve dolayısıyla IVR dan cikarak web tasarım üzerine yoğunlaşacağim. Bundan dolayı uzun süredir kullandığım, kazanç yöntemlerimi birlestirerek bir eğitim setinde topladim. Bu yöntemler ile günlük ortalama 30 TL kazanacaksınız (Günlük en yüksek 120 TL kazanç sağladım)

EĞİTİM SETİNİN İÇERİĞİ

  • Eğitim setinin içerisinde sıfırdan başlayanlar için yada kazancini arttirmak isteyenlere rehberlik edecek bilgiler yer almaktadır. Egitimin içeriğinde Her sosyal medya platformu için ayrı ayrı bilinmesi gereken püf noktalar ve detaylar vardır. Hazır olan numaranızı ekleyerek hemen kazanmaya başlayacaksınız.
  • Toplam 7 başlıkta tüm detaylar açıklanmıştır. 7 Başlığın 4'ü farklı sosyal medya platformlarındaki taktikleri ve kullanılacak uygulamaları içermektedir.
  • Eğitim setini alanlar herhangi bir lisans ve ücretli program kullanmayacaklar, ihtiyaç duyulan her türlü program benim tarafımdan ücretsiz olarak sağlanacaktır. Kullanılacak sistem herhangi bir ekstra ödeme gerektirmemektedir.
  • Eğitim seti ücreti dışında hiç bir ücret ödemeden kazanmaya başlayacaksiniz.
  • Herkesin bildiği instafly in kullanıldığı bir sistem değildir, bununla karistirilmasin. Herkesin bildiği yöntem ile kazanç sağlanacağını düşünmüyorum.
  • Eğitim setinde anlatılanları benim rehberligimde birebir uygulayanlar günde sadece 30 dakika ayırarak günlük ortalama 30 TL kazanç sağlayacaklardır.

Eğitimi satın alanların gelirlerinin düşmemesi için satış sadece 10 kişi ile sınırlıdır.

Satın alanlara hazır gelir sağlayan 1 sosyal medya hesabı hediye edeceğim. Kendi numaranızı ekleyerek kazanmaya başlayabilirsiniz.

Konu ile ilgili referans vermiyorum, lütfen talep etmeyin.

ÜCRET:100 TL

Lütfen alım yapmayacaklar bilgi talebinde bulunmasın,

ÖM ve Skype ile iletişim sağlayabilirsiniz.
Skype: daviddeckham
 


Üst Alt