Guardiola gün sayıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Guardiola gün sayıyor!
[h=2]Eski Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola, Katalan ekibinin başından ayrıldığı için herhangi bir pişmanlık duymadığını söyledi. Guardiola, Bayern Münih'in başına geçmeyi sabırsızlıkla beklediğini vurguladı.[/h]
Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te düzenlenen bir etkinliğe özel davetli olarak katılan Pep Guardiola, İspanyol basınında hakkında çıkan haberleri değerlendirdi.
Yeniden Barcelona'ya dönmek istediği yolundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Guardiola; "Barcelona'dan ayrıldığım için hiçbir pişmanlık duymuyorum. Orada çok mutluydum. Çalıştığım insanlarla harika ilişkilerim vardı. Ancak misyonumu tamamladığıma inanıyorum. Artık yeni hedeflerin peşinden koşma vakti gelmişti. Barcelona'da elimden gelenin en iyisini yaptım. Bayern Münih'te de amacım bu olacak" diye konuştu.
Yeniden katalan kulübüne dönmeyi düşünmediğini vurgulayan başarılı teknik adam, bir an önce Bayern Münih'in başına geçmek için sabırsızlandığını dile getirdi.
Barcelona'da geçirdiği 4 yılda toplam 14 kupa kazanan Guardiola'yı hiç de kolay bir görev beklemiyor. Zira Jupp Heynckes'in Guardiola'ya, sadece Bundesliga değil; Şampiyonlar Ligi ve Almanya Kupası şampiyonu bir takım bırakma olasılığı bulunuyor.
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
hadi bakalım pep başarılar dilerim şimdiden ama bir barçalı olarak seni barçanın direktörlük koltuğunda görmeyi hep isterim
viva barca
 
comando_legend

comando_legend

Üye
Yeni moda Bayern. Artık messi xavi iniesta konuşulmaz :D
 
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Barcelona takviyelerle güçlenecektir elbet iniesta–xavi gibi ortasahalar hiçbir takımda yok :)
 

Benzer Konular

Amaru Shady
Cevap
4
Görüntüleme
519
ka_za
Kingmortall
Cevap
6
Görüntüleme
511
Metin MF
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
298
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
313
Haydar
Akıncı
Cevap
3
Görüntüleme
327
Haydar


Üst Alt