Gta San Andreas v1.08 Türkçe apk

Sponsorlu Bağlantılar

Teks@s

Teks@s

Üye
    Konu Sahibi
Gta San Andreas v1.08 Türkçe apk
Merhaba arkadaşlar, Gta San Andreas'ın apk'sına Tam karakter Türkçe dil dosyasını port (ekledim) ettim. Apk' yı indirin. Cihazınıza kurun. Sonra açın. Yukardaki resimdeki gibi obb dosyasını wifiye bağlanarak indirin.Cihazınızın ekranınıda indirme bitene kadar açık tutun, çünkü ekran kapalıyken indirmeyi kesiyor bazen. Sakın mobil veriyle indirmeyin. Çünkü obb dosyası çok büyük yaklaşık 2 büçuk GB tır. İndirme bittikten sonra oyundan atıcaktır. Paniğe gerek yok. Cihazınızı bir defa kapatıp, açın. Oyun Türkçe olarak karşınızda. Mutlu Son. İyi oyunlar. Güzel yorumlarınız, beğenileriniz ve oylamalarınız için Teşekkür Ederim.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Apex160


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Versiyon bilgisi bu konudaki ile aynı mı ?
X
 
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Hocam, bu apk tamamen farklı orjinal gta sa v1.08 in ingilizce dili kaldırılıp Türkçe eklenmiştir apk dan başka bir ek dosyaya gerek duymaz apk yı indirip açıp obb dosyasınıda wifiyle indirecekler oyun Türkçe açılacak basitleştirdim Türkçe yamayı
Diğer konunun kalmasında bir sorun yoktu, bu şekilde düzenlemeler yaparak konuların içeriği silinmesi kullanıcılarımız için hoş bir durum değildir ve bize bildirilmeyen bu şekilde konuların olması da düzen açısından hoş değil. Konunun kapatılmasını şikayet sistemi ile yapınız.
 

Onur7934

Üye
(Download failed )İndirme hatası veriyor wifi den indirme için apkyı açınac
 

yaren_70

Üye
Kardeş dosya inmiyor %0 da kaldı
 


Üst Alt