GSden yeni haberler war

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AntiTuk

Üye
    Konu Sahibi
GSden yeni haberler war
"Zirvede olan biziz"

Eric Gerets, Ergun Gürsoy’un açıklamalarına yanıt verdi: "Fenerbahçe'nin önündeyiz"

Galatasaray’ın tecrübeli çalıştırıcısı Eric Gerets, dün gece Haber Türk’te yayınlanan Şeref Tribünü programına konuk oldu. Tuğrul Yenidoğan’ın sorularına çarpıcı açıklamalar veren Gerets, Galatasaray’da olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Aslında teknik direktör olarak uzun vadeli programlar yapmamak lazım. Ama ben 10 yıl daha Galatasaray’da kalmayı planlıyorum. Çünkü burada her şey mükemmel” diye konuştu.

"Şu anda zirvedeyiz"

Ergun Gürsoy’un, “Fenerbahçe’nin UEFA ve Süper Kupa sahibi Galatasaray’ın önüne geçmesi sinir sistemimizi bozuyor” açıklamasına ise Gerets ilginç bir yanıt verdi. Belçikalı teknik adam, “Takımlar zaman zaman inişli çıkışlı bir grafik sergileyebilir. Bu gayet normaldir. Ancak şu anda puan cetvelinde Fener’den 2 puan önde ve zirvede olan biziz. Bu performansımızı sezon sonuna kadar sürdürmek ve Şampiyonlar Ligi’ne katılmak niyetindeyiz” dedi.

"Oruç yasağı yok"

Oruç tutan futbolcuların metabolizmasında bir değişiklik yaşanmasının kaçınılmaz olduğunu ifade eden Gerets, “Bunun için de önlemlerimizi aldık. Örneğin geçtiğimiz haftalarda idman saatlerimizi iftar sonrasına çektik. Ardından maç günü yaklaştıkça arkadaşlarımızdan oruç tutmamalarını istedik. Maç günü hep beraber yemek yiyoruz. Yasak yok. Sakatlıklar nedeniyle de zaman zaman performansımızda düşüş oldu. Takım disipliniyle bunun da üstünden geldik” ifadesini kullandı.

"Canaydın gitse de..."

Gerets, mart ayında yapılacak seçimde Özhan Canaydın’ın göreve gelememesi durumunda ise görevine yine de devam edeceğini söyledi. Tecrübeli hoca, “Benim mukavelem Galatasaray ile. Bırakıp gitmem söz konusu olamaz. Bu Galatasaray taraftarına da saygısızlıktır” dedi. Türkiye’de ligin çok kaliteli geçtiğine de değinen Gerets sözlerini şöyle noktaladı: “Yabancı oyuncularımız zamanla daha iyi olacak. Öümüzdeki yıl daha iyi bir takım kurmayı temenni ediyorum.”

İstifalara üzüldü

Şenol Güneş’in ardından, Rıza Çalımbay’ın da görevinden ayrılmasına üzülen Eric Gerets, hedeflenen başarıya ulaşılamadığında bu durumun teknik direktörler için kaçınılmaz olduğunu söyledi.



Kaynak: Fanatik




"Beni geri alın"

Galatasaray'da Felipe adı sürpriz bir şekilde yeniden gündeme geldi. Brezilyalı futbolcu kulübü Fluminense'den kovulunca, menajeri tarafından Galatasaray'a önerildi. İkinci Fatih Terim döneminde Galatasaray forması giyen ancak tecrübeli hocanın ‘Koşmuyor' diye eleştirdiği Felipe, bu nedenle Cim-Bom'dan sorunlu bir şekilde ayrılmıştı.

Bu ayrılış nedeniyle FIFA tarafından Galatasaray'a 3.5 milyon dolar ödemeye mahkum edilen Sambacı, ülkesinde çeşitli takımlarda oynadıktan sonra Fluminense'ye gitmişti. Ancak burada hocası ve taraftarlarla yaşadığı sorunlar üzerine sözleşmesi feshedildi. Felipe, menajeri aracılığı ile Galatasaray'a ‘Beni geri alın' diye haber gönderdi.

Ama Felipe'nin teklifi Aslan'ı ikiye böldü. Bazı yöneticiler ‘Ribery gibi etik olmayan şekilde ayrıldı' diyerek karşı çıkıyor. Ancak yöneticilerin çoğu Felipe'nin dönmesinden yana. Başkan Özhan Canaydın'ı ikna etmeye çalışan bu grup ‘İliç beklediğimiz gibi çıkmadı. Onu gönderip, Felipe'yi alalım' diye kulis yapıyor.



Saidou'ya destek!

Üç forvetli sistemde orta sahanın yükünü tek başına çeken Saidou düşüşe geçti. Kayseri Erciyes maçının özellikle ikinci yarısında çok açık veren Kamerunlu oyuncu, tehlike sinyalleri verdi. Gerets'in Saidou'nun yanına önümüzdeki maçlarda destek vermesi bekleniyor.


İliç'e yol göründü!

Galatasaray'a büyük ümitlerle transfer edilen ancak bir türlü bekleneni veremeyen Sırp futbolcu Sasa Iliç'in bileti büyük ihtimalle ara transferde kesilecek. Teknik Direktör Eric Gerets'in sabırlı yaklaşımına rağmen kendini toparlayamayan Sırp futbolcu için Galatasaray Yönetim Kurulu Eric Gerets'in kendilerine sunacağı raporu beklemeye başladı.

Sezonun ilk haftasındaki Konyaspor maçında attığı iki golle dikkat çeken ancak haftalar ilerledikçe kötü performansıyla hayal kırıklığı yaşatan Iliç'i göndermeyi düşünen yönetim, yabancı kontenjanını boşa çıkartmak istiyor. Yönetim, ara transferde bütçesine uygun bir isim bulabilirse Iliç'in yerini iyi bir transferle doldurmayı planlıyor.

Kaynak: Akşam


Hasan Şaş'ırttı!

Cim Bom'da, sakatlığı düzelen Hasan Şaş'ın takıma dahil olmasının mutluluğu yaşanıyor. Milli Takım kampında geçirdiği ağır sakatlığın ardından yaklaşık 3 hafta süreyle sahalardan uzak kalacağı açıklanan tecrübeli futbolcunun, önceki gün takımla çalışmalara başlaması teknik heyeti hem şaşırttı hem de sevindirdi.

Ayak kemiğindeki ödem iyileşen Hasan'ın hızla düzelmesinin nedenleri arasında, sağlık kurulunun verdiği programı harfiyen uygulamasının bulunduğu bildirildi. İzin günlerinde bile Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek özel çalışmalar yapan başarılı futbolcunun tamamen iyileştiği vurgulandı.

Önceki gün yapılan idmanda çift kale maçta tedbir amaçlı olarak oynamayan Hasan Şaş, Teknik Direktör Eric Gerets'le konuşarak hafta sonu Denizlispor'a karşı forma giymek istediğini söyledi. Hasan'ın, "Sakatlığım geçti. Denizli maçında oynamaya hazırım" dediği ifade edildi.

Gerets'in bugün yine takımla çalışacak olan Hasan Şaş'a, kulüp doktorlarının onay vermesi durumunda Denizlispor'a karşı ilk 11'de sahaya süreceği belirtildi.

Kaynak: Milliyet




"Ne olursa olsun sahada olacağım"

Haftalardır sakatlıklarla boğuşan Galatasaray’da, bu halkaya eklenen son isim Kayseri Erciyes maçında Orhan Ak oldu. Adalesine aldığı darbe sonrası sakatlık yaşayan başarılı defans oyuncusu için iyi sayılabilecek haber kulüp doktoru Murat Çevik’ten geldi. Çevik, Orhan’ın hafta sonu oynanacak Denizlispor maçına yetişme ihtimalinin olduğunu, durumunun perşembe günü netlik kazanacağını belirtti. Ancak Orhan net konuştu: ‘Denizli maçında sahada olacağım. Geçen hafta sakat sakat oynadım. Gerekirse yine bu şekilde oynarım.’ Orhan, savunmayı eleştiren teknik direktörü Eric Gerets’e de üstü kapalı yanıt vererek, ‘Her maçta gol yiyoruz, doğru. Ama bu fazla risk aldığımız için oluyor’ dedi.

Sakatlığının ciddi olmadığına değinen Orhan, ‘Önemli bir sorun olsa kendim farkederim. En geç yarın takımla çalışacağım. Ben Denizli maçında sahaya çıkıp oynarım. Kimse bunu sorun etmesin. Ne olursa olsun sahada olacağım’ diye konuştu.

Her maç gol yemelerinin kendilerine yöneltilen eleştirileri haklı çıkardığını ifade eden Orhan şöyle dedi: ‘Takım olarak bu sene hücum futbolu oynuyoruz. Bundan dolayı fazla risk alıyoruz ve hata yapıyoruz. Geçen sene 4 kişi çakılı olarak oynuyorduk. Şimdi ise Cihan ve ben de atağa katılınca, defansta Song ve Tomas yalnız kalıyor. Bunun bedeli olarak da kalemizde gol görüyoruz. Kişisel hatalar yapıyoruz. İşimiz kolay değil.’

Kaynak: Hürriyet



"Her yerde oynarım"

Uzun süreli sakatlığının ardından ilk kez Erciyes maçında forma giyen ve Hakan Şükür’ün attığı ikinci golde ortayı yapan Altan Aksoy, sezonu kesinlikle şampiyon olarak bitireceklerini söyledi. Liderliklerini sezon sonuna kadar sürdürmeyi amaçladıklarını söyleyen orta saha oyuncusu, “Bu sene kesinlikle şampiyon biz olacağız” dedi.

Marek Heinz’la kıyaslanmasının doğru olmayacağını söyleyen Altan, “Beni Heinz’la kıyaslayanlar yanılıyor. O da takımın başarısı için elinden geleni yapıyor. Ama ben görev adamıyım, sahanın her yerinde oynayabilirim.

Konyaspor’da orta sahada serbest oynuyordum. Sezon başında hocamız sol kanatta oynattı, Erciyes maçında ise sağ kanatta görevlendirildim. Görev yaptığım maçlarda olumlu işler yaptığımı düşünüyorum” dedi.



Song'a moral takviye!

Galatasaray'da teknik heyet, Rigobert Song için kolları sıvadı. Kamerun Milli Takımı'nın, önceki hafta Mısır'la dramatik bir şekilde berabere kalarak 2006 Dünya Kupası finallerine katılma şansını kaçırması yüzünden Allioum Saidou ile birlikte büyük şok yaşayan Song'a, terapi uygulanıyor.

Teknik Direktör Gerets'in, son Kayseri Erciyesspor maçında sinirli tavırlarıyla dikkat çeken Song ile özel olarak görüşerek moral takviyesi yaptığı belirtildi. Gerets'in bu toplantıda, "Kamerun'un, Dünya Kupası'nda olmaması büyük bir kayıp fakat futbolda dün yoktur. Bu takımın sana ihtiyacı var. En kısa sürede toparlanman lazım" dediği öğrenildi.



Albayrak futbol şube sorumluluğuna...

Galatasaray'da kongre tarihi yaklaştıkca liste çalışmaları da hızlanıyor. Başkan Özhan Canaydın, listesine almayı düşündüğü isimlerle teker teker görüşmeye başladı. Canaydın, özellikle Marek Heinz transferinde büyük pay sahibi olan eski yöneticilerden Abdürrahim Albayrak'ı, mart ayında listesine almak için hareket geçti.

Mecidiyeköy'deki Sportif A.Ş.'de yapılan görüşmede Başkan Canaydın'ın Albayrak'ı futbol şube sorumluluğuna getirmeyi düşündüğü öğrenildi. Eski yönetici Albayrak'ın da, bu teklife sıcak baktığı ve 'Benim için Galatasaray'da görev yapmak onurdur' dediği öğrenildi.

Kıran: "Büyük hata yaptım"

Bu arada Başkan Özhan Canaydın'ın şu an için mart ayındaki kongre öncesi tek rakibi olarak görünen Başkan Yardımcısı Turgay Kıran da liste oluşturmaya çalışıyor. Artık yönetim toplantılarına katılmadığını ifade eden Kıran, 'Görüştüğümüz bir çok isim var. Ancak yıpratılmamaları için isimlerini saklıyorum' dedi. Kıran ayrıca, iki sene önceki seçimlerde başkan adayı olmasına rağmen Canaydın'ın listesine girdiğini belirterek 'O zaman büyük hata yaptığımı düşünüyorum. Yine böyle bir oluşumda asla yer almayı düşünmüyorum. Adaylığım kesindir. Listemi tamamlamak üzereyim' diye konuştu.

Kaynak: Akşam
 


sebofb090

sebofb090

Üye
zirveyi haftaya bize bırakıonuz kuzen
 

AntiTuk

Üye
    Konu Sahibi
zuahahahaha güldürdün beni kuzen allahta seni güldürsün :D
 
sebofb090

sebofb090

Üye
ii haftaya görüşürüz bakalım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt