Gridditor 1.4

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Gridditor 1.4
Bitmek tükenmek bilmeyen bir hızla artan fotoğraf odaklı mobil yazılımlara yeni eklenen isimlerden biri de Griddator. iOS’li mobil cihazı ile fotoğraf çekmeyi seven kullanıcıları hedefleyen yazılım, Apple’ın da “Editörün Seçimi” ile onurlandırdığı bir uygulama.

Uygulamanın amacı, çeşitli filtre ve efektler uygulayarak, çektiğiniz fotoğrafı daha çekici ve profesyonel hale getirmek.

Uygulamanın içersinde birçok farklı filtre bulunuyor ve kullanıcısını olabildiğince özgür bırakıyor. Filtrelerin sahip olduğu ön tanımlı özelliklere küçük dokunuşlar ile müdahale edebiliyor olmanız da iyi düşünülmüş ayrıntılardan. Ayrıca beğendiğiniz iki filtreden ortak bir çıktı oluşturabilmeniz de mümkün.

Alanındaki en zengin ayar menüsüne ve kişiselleştirme seçeneklerine sahip olmasına karşın kullanıcı arayüzü son derece sade ve kullanışlı tasarlanan yazılım, iPhone 4S ve iPhone 5’te tam fotoğraf çözünürlüğünde oynama yapabiliyorken, iPhone 4 ve iPhone3GS gibi cihazlarda 2.5 megapiksele kadar çıktı almayı olanaklı kılıyor.

 
marist

marist

Üye
Teşekkürler.
 


Üst Alt