Greg Sullivan Röportajında wp7.8 ipuçları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Greg Sullivan Röportajında wp7.8 ipuçları
Microsoft windowsphone ürün müdürü laptop magazine dergisine verdigi röportajda bazı konuları acıklıga kavuşturdugu gibi bazı konularda da yeni soru işaretlerinin oluşmasına sebep oldu.
İlk olarak wp8 ile windows8 arasinda senkronize ve etkileşimle bir ekosistem oluşturulmak istenmiş. Bu sayede wp8 kullanicilari windows8 li bilgisayarlarina uzak olsa da bunun eksikligini hissetmeleri azaltilmak istenmiş.
Mevcut windowsphone kullanicilari icin getirilen wp7.8 ve sonrasinda yapilan olumlu olumsuz butun eleştirileri degerlendirdiklerini ve wp7.8 surumunun son halini almadigini belirten Sullivan kullanicilara wp8 getirilerini maksimum duzeyde sunabilmek icin calişmalarimiz devam ediyor şu anda donanimla ilgili bazi pürüzler var fakat yakın zamanda onları da aşarak mevcut kullanıcılarımıza wp8 getirilerini en üst düzeyde sunabilecegiz diyerek kullanicilari yeni beklentiler icine yönlendirmiş. Tabi son olarak eklemeyi ihmal etmeyelim wp8 icin cikacak uygulamalari wp7.8 kullanicilari kullanamayacak geliştirici isterse wp7.8 icin de uygulamasinin aynisini marketplace'e yukleyebilir.
Bakalim onumuzdeki gunler neler getiricek bilemeyiz ama microsoft'un sitesine yagan onbinlerce tepki mesajlarini gormezden gelemeyeceklerini anlamiş durumdalar.
 


Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bilgi için teşekkürler.
 
KayraBey

KayraBey

Üye
Microsoft çalışıyor :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
genpoker

genpoker

Üye
greg küfür etse daha iyidi hiç bişey yapmıyosunuz bari uygulama konusunda bi kolaylık sağlayın geliştirici uğraşıp da aynı uygulamayi 7.8 de yapmazsa nolcak zaten dünya çapında o kadar çok wp 7.5 telefon satılmadı wp8 gelince geliştiriciler 7.5 unutcak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

papakudioflu
Cevap
7
Görüntüleme
591
Cihanî Sultan


Üst Alt