Gözümde Tütüyor beşiktaşlılar Sizin Için....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Gözümde Tütüyor beşiktaşlılar Sizin Için....
Ümraniye'de güvenlikçilerle çay içip nöbet tutmayı özledim. Rıza hocaya kızgınım, beni ciddiye almadı".
Beşiktaş'tan sezon başında Porto'ya transfer olan Fatih Sonkaya, Fotomaç'a konuştu. Portekiz'de oynayan ilk Türk futbolcusu olma onuruna erişen Fatih; transferini, Porto günlerini ve Beşiktaş macerasını anlattı: "Del Bosque gidince herkes ağladı. Ama Rıza hocaya kızgınım. Beni takımdan kesmesine değil, çekip kenara konuşmadı bile. Ciddiye almadı. Buna üzüldüm.

KADER TELEFONU
Tam Diyarbakırspor'a gidiyordum, bir gün telefon geldi. Guitaras, 'Avrupa'da kulüp düşünür müsün?' dedi. Açmasam Diyarbakır'daydım. Porto'da mutluyum. Şu an lideriz ve büyük ihtimalle şampiyon olacağız. İlk 4 maç direkt oynadım ve hepsini kazandık. Sonra kasık ağrılarım başladı. Şu an iyileştim ve 18'e girmeye başladım.

OTELİ BASTIM!..
Burada iyi kazanıyorum. Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Ancak Türkiye ve Beşiktaş gözümde tütüyor. En çok Ümraniye'de güvenlikçilerle dış kapıda sabaha kadar yaptığımız sohbetleri özledim. Beşiktaş buraya geldiğinde oteli bastım. Gece ikiye kadar konuştuk. Fatih Terim hocam beni unutmasın. 24 yaşındayım ve mutlaka beni görecektir."
 
Salihyet

Salihyet

Üye
adam iyi oynuyodu ama nafile . serhat gibi bunuda yolladılar :8
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

-India-
Cevap
1
Görüntüleme
403
TheLastWarrior
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
484
scarface006
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
617
Mad EagLe


Üst Alt