Göz Altı Kırışıklıkları Tedavisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Göz Altı Kırışıklıkları Tedavisi
Göz Altı Kırışıklıkları Tedavisinde en çok uygulanan yöntemler bunun için özel üretilmiş kremlerdir ve genellikle isimleri özenle seçilmiş ve fiyatları pahalıdır.Fakat en etkili krem Kayısı Çekirdeği Kremidir hem ucuzdur heryerde bulunabilir yüzlerce farklı marka tarafından üretilir Tüm kremlerde dikkat edeceğiniz konu Parabensiz olmasıdır nedeni paraben kanserojen bir maddedir.Lütfen bu nedenle paraben içeren hiç bir kremi kullanmayınız.

Kısaca Göz altı morluklarınız için Parabensiz Kayısı Çekirdeği Kremi kullanın hangi markayı aldığınız önemli değildir.

Paraben Hakkında Bilgi İçin Aşağıdaki Yazıyı okuyabilirsiniz.

Parben Hakkında (Yazı wikipediadan alınmıştır)

Paraben, ilaç ve kozmetik sektöründe kullanılan koruyucu bir kimyasal maddedir. Bu bileşikler ve tuzlar özellikle bakterisid ve fungusit özellikleri nedeniyle kullanılır. Şampuan, saç kremi, nemlendirici krem, tonik, deodran, parfüm, tıraş jeli, bronzlaşma kremi, makyaj malzemeleri, güneş koruyucusu ve diş macununda bulunur.

Koruyucu madde olarak etkisi, düşük maliyeti ve doğal seçeneklerden greyfurt tohum özünün etkisizliği parabenin uzun bir süredir yaygınca kullanılmasının nedenleridir. Meme kanserine yakalananların tümörlerinde doku başına 20 nanogram paraben tespit edilmiştir.Parabenler ayrıca östojeni taklit eden madde olarak bilinir. Parabenlerle kanser arasında nedensel ilişki kurulmamıştır.
 
AftieL35

AftieL35

Üye
Göz altı morluklarına iyi gelmesi güzelmiş :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
505
AftieL35
Kurtuluş40
Cevap
0
Görüntüleme
600
Kurtuluş40


Üst Alt