Google'ın Gizemli Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Google'ın Gizemli Projesi

Kaliforniya kıyılarında bugünlerde teknoloji devi Google'a ait yükselen mavnanın ne için kullanılacağı sırrını koruyor.



Kaliforniya'da, teknoloji devi Google'ın gizemli bir mavnası yükseliyor. Yapımı büyük bir gizlilik içinde sürdürülen 4 katlı mavna, yüzen veri merkezi olarak adlandırılıyor.

San Francisco'da yapımına başlanan mavna, inşaat ruhsatı konusundaki anlaşmazlık nedeniyle şu sıralarda yolculuk halinde. Şehre 128 kilometre uzaklıktaki Stockton kentine götürülüyor.

Google, yüzen veri merkezinin inşaasını burada tamamlayı planlıyor. Mavnayı interaktif teknoloji merkezi olarak kullanacağını belirten Google, daha fazla ayrıntı vermiyor. Bununla birlikte yeni teknolojileri öğrenmek isteyenler için interaktif bir alana dönüştürüleceği söylentileri var.

Gizemli yapıda, ileri teknoloji ürünü bir show-room, lüks barlar ve parti mekanları olacağı yönünde de iddialar bulunuyor. Google'un bunun için Apple'ın ünlü satış mağazalarından esinlendiği belirtiliyor.
 


hsynakn

Üye
vaayy
 
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hayırlı işler :eller:
 
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Hem ruhsat sorunu oldugundan hem de bir yere bagli olmadan verileri gizli tutabilmek icin mobil bir merkez olmasi bir cok yeride idare edebilcegi anlamina gelir
 
sailfish

sailfish

Üye
Vay be adamlar çalışıyor :D
 
Peocawe

Peocawe

Üye
İlginç :D
 

Benzer Konular



Üst Alt