Google'dan Nexus P için 25 dolar müjdesi!

Sponsorlu Bağlantılar

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
    Konu Sahibi
Google'dan Nexus P için 25 dolar müjdesi!

Google'ın yeni Android amiral gemileri Nexus 5X ve Nexus 6P kısa bir süre önce tanıtılmış ve tanıtımının hemen ardından da ön siparişe sunulmuştu. Ancak bu ceplerden LG tarafından üretilen Nexus 5X, geçtiğimiz hafta satışa sunulsa da, Huawei'nin ürettiği Nexus 6P'ye erteleme geldi. Evet, Nexus 6P satın almak isteyen kullanıcılar biraz daha bekleyecek. Fakat Google, bununla ilgili bir açıklama yaparak, sabırlı müşterilerine bir jestleri olacağından bahsetti.

Şu sıra Nexus 6P'nin sevkiyatıyla ilgili sıkıntı yaşayan Google, özellikle Nexus 6P'yi satın almak isteyen müşterilerine özel olarak şöyle bir açıklama yaptı: "Harika bir haberimiz var! Huawei 6P'yi sizlere sunmak için çok az daha zamana ihtiyacımız var. Fakat sabırlı müşterilerimize küçük bir jestimiz olacak. Bir nezaket olarak Nexus 6P'yi tercih edenlere, telefonu sevk ettiğimizde paralarının 25 dolarını da iade edeceğiz."

Bu açıklamaya göre Huawei 6P'yi satın almak isteyen sabırlı kullanıcılar 25 dolar daha karda olacak. Gecikme ise, gelen haberlere göre iki haftayı bulacak gibi görünüyor. Telefonun 14 Kasım tarihinde dağıtımına başlanması bekleniyor.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Google bu sefer işi başarır, yüksek satış rakamları elde eder.
 


Üst Alt