Google Ve Hp’den 11 Inç Ekrana Sahip Chromebook Modeli Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google Ve Hp’den 11 Inç Ekrana Sahip Chromebook Modeli Geldi
Google, her ne kadar akıllı telefon tabletleri ile daha çok ilgimizi çekse deChromebook modelleri ile de pazarda kendini göstermekte. Bir çok üreticiden şimdiye kadar Chromebook modelleri karşımıza gelmişti. 14 inçcivarında ekrana sahip bu modellerden sonra Google, HP ile ortak olarak geliştirdikleri 11″ ekrana sahip Chromebook modelini duyurdu.



HP Chromebook 11 olarak adlandırılan cihaz, 11″ büyüklüğünde ve1366×768 piksel çözünürlüğünde IPS ekrana sahip. Yonga seti olarakSamsung tarafından üretilen çift Cortex-A15 işlemciye sahip Exynos 5250 (Exynos 5 Dual) yonga setinden güç alıyor.

Sistem belleği olarak 2GB RAM bulundururken, 16GB SSD veri depolama birimi ile gelecek. VGA web kamerası haricinde Wi-Fi, Bluetooth kablosuz iletişim teknolojilerine de sahip olacak. Ayrıca 4G seçeneği de sunulacak. Bataryası Google’dan gelen bilgiye göre 6 saat kullanım süresi sunacak.

Sadece 1.04kg ağırlığa sahip olan yeni HP Chromebook 11, siyah ve beyaz olmak üzere iki ana renk renk seçeneği ile sunulacak. Ayrıca bu renkler haricinde yeşil, mavi, kırmızı ve sarı renkleri de cihazın üzerinde görebileceğiz.

HP Chromebook 11 ile 100GB Google Drive bulut depolama alanı ve60 gün Google Play Music deneme süresi de verilecek.

Fiyatına bakacak olursak eğer Amazon, BestBuy ve Google Playüzerinden 279$ fiyat etiketi ile satın alınabileceğini söyleyebiliriz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Google ve HP’den 11 inç ekrana sahip Chromebook modeli geldi
 
Son düzenleme:


KayraBey

KayraBey

Üye
Kilosunda sorun var.
 
Invoke

Invoke

Üye
1.04 kg olucaktı.Ayrıntılı bakmak isteyenler:
 
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Düzelttim, teşekkürler ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
blastx

blastx

Üye
bence fena değil fiyata bakılacak olursa ama cidden kilo olarak sorulu görünüyor
 
fk555897

fk555897

Üye
Güzel özelliklere sahip.
 


Üst Alt