Google Project Ara Ocak Ayında Büyük Sürprizlerle Gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google Project Ara Ocak Ayında Büyük Sürprizlerle Gelecek
Telefon tercih alışkanlığını değiştirecek olan yakın tarihin en ilgi çekici projesi Google Project Ara Ocak ayında detaylanıyor.

Mobil sektörün ilk gününden bu günlere bakıldığında beli dönemler vardır dönüm noktası olarak. İşte mobil dünyanın beklediği dönüm noktalarından birine adım adım ilerliyoruz.

Teknoloji dünyasında keşfedilen yenilikler insanoğlunu hep heyecanlandırmıştır. Google Project Ara bu yeniliklerden sadece biri olarak karşımızda. Ocak ayında ABD‘de ve Singapur‘da düzenlenecek olan konferans da bir çok yenilik ve gelişmelerin açıklanması bekleniyor. Detayları büyük bir gizlilik içinde yürütülen projeyi mobil sektörde yakından takip ediyor.

Proje Spiral 1 ve Spiral 2 prototip olarak sürüdürülmekte. Eğer söylentiler gerçek olursa 50 $ gibi bir düşük bir maliyetle gerçeğe dönüşebilir. Proje Nisan ayından itibaren mobil sektörde kendini göstermişti. ‘Phonebloks‘ fikri Hollandalı tasarımcı Dave Hekkens tarafından başında bulunduğu bir proje olarak devam etmekte. Son olarak Toshiba’nın bu proje için özel donanımlar üretim aşamasında olduğunu belirtelim.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Benzer Konular

Doğuş Pertez
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
683
Doğuş Pertez
DreaMagiC
Cevap
46
Görüntüleme
17K
mrzstyl


Üst Alt