Haber Google Play Store 8.3.72 Güncellemesi Dağıtılmaya Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Play Store 8.3.72 Güncellemesi Dağıtılmaya Başladı
Google Play Store uygulama mağazası için 8.3.72 sürüm numaralı yeni bir güncelleme desteklenen bütün Android cihazlarına dağıtılmaya başlandı.


Gün geçmiyor ki yeni bir Google Play Store güncellemesi daha çıkmasın. Google şu anda Play Store mağazasının yeni bir sürümünü desteklenen bütün kullanıcılara dağıtmaya başladı. Yeni güncelleme Google Play Store 8.3.72 sürümü ile birlikte geliyor. Şirket daha çok yakın bir tarihte uygulamayı Play Store 8.3.43 sürümüne güncellemişti. Sürüm numarasında yaşanan az artış güncelleme içeriğinin az olduğunu gösteriyordu.

https://www.maxicep.com/google-pixel-2-launcher-uygulamasinin-apk-dosyasi-cikti
Google Pixel 2 Launcher Uygulamasının APK Dosyası Çıktı
İşte tam da bu noktada Play Store 8.3.72 güncellemesi içerisinde bir çok önemli değişiklikleri barındırıyor gibi görünüyor. Çünkü sürüm numarasında büyük bir sıçrama yaşanmış durumda.

Geçen hafta, sürüm numarası 8.3.42 olan başka bir küçük güncelleştirme yayınlanmıştı. Son iki güncelleme arasında gözle görülür pekte farklı bir şey yoktu, ikisi de küçük boyutlu muhtemelen bazı basit hataları düzelten güncellemelerdi. Play Store uygulamasına gelen en son büyük güncelleme hızlı kurulum, hızlı kaydırma, FAB düğmesi ve daha pek çok yeni özelliği içeren Play Store 8.3.41 sürümü olmuştu.

Yeni Play Store 8.3.72 ile Google muhtemelen uygulama üzerinde her şeyi daha istikrarlı ve sorunsuz bir hale getirmeye çalışıyor. Uygulama üzerinde nelerin değiştiği ile ilgili şuan için kesin bir bilgi bulunmuyor. Fakat kodlarda yapılacak olan incelemenin ardından hangi değişiklikler yapıldığını sizler ile paylaşacağız.

Güncelleme, tüm kullanıcılar için aynı anda yayınlanmayacak. Google Play Store 8.3.72güncellemesinin cihazınıza ulaşması birkaç gün, hafta veya ay sürebilir. Siz yinede beklemek istemiyorsanız tıklayarak Play Store 8.3.72 APK dosyasını Android cihazınıza indirebilir ve yükleyebilirsiniz.
Google Play Store 8.3.72 Güncellemesi Dağıtılmaya Başladı
 


phasan

phasan

Üye
Bende 8.3.41 sürüm var

G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi


Üst Alt